Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
De Flammert 1022 in Bergen L 5854 NA

De Flammert 1022

5854 NA Bergen L
Vraagprijs € 895.000,- k.k. Huurprijs € 27.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op een perceel van 7.535 m² gelegen luxe afgewerkte vrijstaand woonhuis met buitenzwembad, meerdere bijgebouwen en een bedrijfsruimte voorzien van een kantoorruimte (ca. 135 m²), opslagruimte (ca. 280 m²) en overkapping (ca. 355 m²). Uitbreidingsmogelijkheden zijn nog aanwezig. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid en de A73 en A77 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Ideale...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 770 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een perceel van 7.535 m² gelegen luxe afgewerkte vrijstaand woonhuis met buitenzwembad, meerdere bijgebouwen en een bedrijfsruimte voorzien van een kantoorruimte (ca. 135 m²), opslagruimte (ca. 280 m²) en overkapping (ca. 355 m²). Uitbreidingsmogelijkheden zijn nog aanwezig. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid en de A73 en A77 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Ideale uitvalsbasis naar het "Ruhrgebied" en de "Randstad". 
De mogelijkheid is aanwezig om de bedrijfsruimte te huren. De huurprijs bedraagt € 27.500,- per jaar exclusief btw. De bedrijfsruimte is tevens in gedeeltes te huur. BEDRIJFSRUIMTE IS INMIDDELS VERHUURD.

Indeling:
Woonhuis:
Begane grond: hal, toiletruimte, werkkamer, L-vormige woonkamer (ca. 75 m²), relaxruimte, open keuken met luxe keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met directe toegang tot de provisiekelder.
1e verdieping: overloop, witgoedruimte, badkamer met douche en vaste wastafel, separate toiletruimte, 6 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een eigen inloopkledingkast heeft en aangrenzend een eigen badkamer voorzien van een ligbad, vaste wastafel en een inloopdouche.

Bedrijfsruimte:
Begane grond: entree, kantine, kantoor, kleedruimte en toilettengroep, opslagruimte, wasstraat en overkapping.
1e verdieping: overloop, toiletruimte, archief, 2 kantoorruimtes en een magazijn.

Diverse gegevens:
De keukenopstelling is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combioven, vaatwasser en een koffiemachine.
De volgende bijgebouwen zijn aanwezig: berging met veranda, poolhouse en opslag-/ feestruimte.
De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van aluminium kozijnen.
De woning is voorzien van zonnepanelen. Deze produceren jaarlijks 18.000 kW.

INFORMATIE GEMEENTE BERGEN (L):
 
Algemeen
De gemeente Bergen ligt in een prachtige groene omgeving in het uiterste puntje van Noord-Limburg, tussen de Maas en de Nederlands-Duitse grens. In het noorden grenst Bergen aan de gemeente Gennep en in het zuiden aan de gemeente Arcen en Velden.
 
De gemeente Bergen heeft een oppervlakte van bijna 11.000 ha en telt momenteel 13.132 inwoners, verdeeld over de woonkernen Afferden, Nieuw Bergen, Siebengewald, Well en Wellerlooi. Het totaal aantal woningen in deze gemeente bedraagt 5.334.
 
De volgende gegevens zijn gebaseerd op de cijfers d.d. 1 januari 2019.
Inwoners per dorp:
- Afferden: 2.126
- Nieuw Bergen, Bergen en Aijen: 5.333
- Siebengewald: 2.010
- Well: 2.484
- Wellerlooi: 1.179
 
Werkgelegenheid
De gemeente Bergen bezit een 30 ha groot industrieterrein “De Flammert” waar zich ongeveer 40 bedrijven hebben gevestigd, actief in onder meer de sectoren metaal, kunststof, industriële producten, voedingsmiddelen en transport. Daarnaast heeft Bergen samen met Gennep het industrieschap “De Grens” gevormd. Dit industrieschap zorgt voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein “De Grens”. Dit terrein ligt direct aan de Rijksweg A77 bij de grensovergang Gennep-Goch. Een gunstige ligging dus, bij een knooppunt van internationaal goederenvervoer tussen Randstad / Europoort en het Ruhrgebied / Zuid-Duitsland.
Veel inwoners van de gemeente Bergen vinden werkgelegenheid bij bedrijven op de twee industrieterreinen, maar ook buiten de gemeente, zoals o.a. in Boxmeer, Cuijk, Gennep, Nijmegen, Venlo, Venray en plaatsen in Duitsland.
 
Natuur, recreatie en cultuur
Bergen beschikt over het prachtige en uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park “De Maasduinen” en grote waterplassen, zoals het Leukermeer, waardoor het toerisme de laatste jaren flink is toegenomen.
Ook cultuur-historisch is er in de gemeente Bergen het één en ander te zien.
 
Openbaar vervoer en verkeer
Het openbaar vervoer vindt hoofdzakelijk plaats per bus. Via de Rijksweg zijn steden als Venlo en Nijmegen goed bereikbaar per bus. Het dichtstbijzijnde trein station vindt u in Vierlingsbeek, Boxmeer, Cuijk of Molenhoek. De A77 en A73 liggen op korte afstand, van waaruit u verbinding vindt met de rest van Nederland en Duitsland. In Well vormt sinds 1980 de Koninginnebrug een belangrijke schakel voor het verkeer met Wansum, Venray en andere Limburgse en Noord-Brabantse plaatsen ten westen van de Maas. In Bergen en Afferden kunt u met een veerpont de Maas oversteken, respectievelijk naar Vierlingsbeek en Sambeek. Het vliegveld “Airport Weeze” vindt u net over de grens bij Weeze, nabij Goch, te bereiken in ca. 20 autominuten. Vele Europese bestemmingen worden vanaf hier aangevlogen.
 
Scholen
In de gemeente Bergen zijn verschillende basisscholen te vinden. Scholen met betrekking tot het voortgezet onderwijs zijn te vinden in Gennep (VMBO, HAVO) en Boxmeer (VMBO, HAVO, VWO). Boxmeer is gemakkelijk te bereiken via de pont.In Nijmegen en Venlo zijn praktisch alle opleidingsmogelijkheden te vinden, zoals de Katholieke Universiteit te Nijmegen.
 
Gezondheidszorg
Er zijn in de gemeente Bergen meerdere huisartsenpraktijken en er is een apotheek in Nieuw Bergen. Verder zijn er diverse tandartsen, fysiotherapeuten e.d. gevestigd. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Venlo en Nijmegen.
Uiteraard ontbreken ook een dierenarts en dierenpension niet.
 
Winkelvoorziening
Nieuw Bergen heeft een vernieuwd centrum met een ruim aanbod aan winkels. Alle noodzakelijke winkels zijn voorhanden. In de andere dorpen, met uitzondering van Aijen, zijn eveneens winkels aanwezig.
 
Sport en ontspanning
Nieuw Bergen beschikt over een sporthal en een sportschool. Tevens zijn er diverse sportparken en sportterreinen. In Well ligt een jachthaven nabij het Leukermeer, Afferden beschikt over een 18 holes golfbaan “Bleijenbeek”. De gemeente beschikt over verschillende leuke eetgelegenheden.
 
Contactgegevens gemeente
Bezoekadres:
Raadhuisstraat 2
5854 AX  Bergen
Postadres:
Postbus 140       
5854 ZJ  Bergen L
Telefoonnummer: 0485 - 34 83 83
E-mail: info@bergen.nl
Website: www.bergen.nl
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 895.000,- kosten koper Huurprijs € 27.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1993 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 770 m² Woonoppervlakte 265 m² Perceeloppervlakte 7555 m² Vloerbelasting 2500 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 135 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
635 m²
Vloerbelasting
2500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
135 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
135 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

3D Plattegrond

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.