Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
De Flammert 1016 B in Bergen L 5854 NA

De Flammert 1016 B

5854 NA Bergen L
Vraagprijs € 89.000,- k.k. Huurprijs € 650,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “De Flammert” gelegen multifunctionele bedrijfsunit met een vloeroppervlakte op de begane grond van ca. 87 m² en op de 1e verdieping van ca. 42 m². Door de ligging op circa 15 autominuten van de A77 en A73, is het een uitstekende uitvalsbasis naar het Ruhrgebied en Rotterdam.

De unit is voorzien van één overheaddeur, een loopdeur en is optimaal geïsoleerd en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 129 m²
Lees meer

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “De Flammert” gelegen multifunctionele bedrijfsunit met een vloeroppervlakte op de begane grond van ca. 87 m² en op de 1e verdieping van ca. 42 m². Door de ligging op circa 15 autominuten van de A77 en A73, is het een uitstekende uitvalsbasis naar het Ruhrgebied en Rotterdam.

De unit is voorzien van één overheaddeur, een loopdeur en is optimaal geïsoleerd en geschikt voor meerdere doeleinden. Tevens is de unit voorzien van een meterkast met nutsvoorzieningen, toiletruimte en een vaste trap naar de 1e verdieping die afgewerkt is met een laminaatvloer.
Het buitenterrein biedt volop parkeergelegenheid, is bestraat en omheind.

Diverse gegevens:                  
Het bedrijventerrein “De Flammert” waar de bedrijfsunit gelegen is, is goed bereikbaar. Door de ligging van het industrieterrein op ca. 15 autominuten van de A73 en A77, is het een uitstekende uitvalsbasis naar het Ruhrgebied en Rotterdam.
De bedrijfsunits zijn optimaal geïsoleerd en zijn geschikt voor meerdere doeleinden, zoals: opslag, showroom of werkplaats.
De vrije hoogte is circa 7 m².
De bedrijfsunit is voorzien van een vloeistofkerende betonvloer.
Het buitenterrein is gezamenlijk eigendom.
 
Er is een actieve Vereniging van Eigenaar (VvE) voor de opstalverzekering, onderhoud en buitenterrein.
De administratie- en overige kosten zullen door de VVE worden vastgesteld. De vereniging zal een bestuur kiezen om één en ander te coördineren en te controleren.
 
Tevens zal door de VVE een rekening worden geopend, waarop door alle eigenaren een nader door de VVE te bepalen maandelijkse bijdrage gestort dient te worden als reservering voor (groot) onderhoud.

INFORMATIE GEMEENTE BERGEN (L):
Algemeen
De gemeente Bergen ligt in een prachtige groene omgeving in het uiterste puntje van Noord-Limburg, tussen de Maas en de Nederlands-Duitse grens. In het noorden grenst Bergen aan de gemeente Gennep en in het zuiden aan de gemeente Arcen en Velden.
 
De gemeente Bergen heeft een oppervlakte van bijna 11.000 ha en telt momenteel 13.132 inwoners, verdeeld over de woonkernen Afferden, Nieuw Bergen, Siebengewald, Well en Wellerlooi. Het totaal aantal woningen in deze gemeente bedraagt 5.334.
 
De volgende gegevens zijn gebaseerd op de cijfers d.d. 1 januari 2019.
Inwoners per dorp:
- Afferden: 2.126
- Nieuw Bergen, Bergen en Aijen: 5.333
- Siebengewald: 2.010
- Well: 2.484
- Wellerlooi: 1.179
 
Werkgelegenheid
De gemeente Bergen bezit een 30 ha groot industrieterrein “De Flammert” waar zich ongeveer 40 bedrijven hebben gevestigd, actief in onder meer de sectoren metaal, kunststof, industriële producten, voedingsmiddelen en transport. Daarnaast heeft Bergen samen met Gennep het industrieschap “De Grens” gevormd. Dit industrieschap zorgt voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein “De Grens”. Dit terrein ligt direct aan de Rijksweg A77 bij de grensovergang Gennep-Goch. Een gunstige ligging dus, bij een knooppunt van internationaal goederenvervoer tussen Randstad / Europoort en het Ruhrgebied / Zuid-Duitsland.
Veel inwoners van de gemeente Bergen vinden werkgelegenheid bij bedrijven op de twee industrieterreinen, maar ook buiten de gemeente, zoals o.a. in Boxmeer, Cuijk, Gennep, Nijmegen, Venlo, Venray en plaatsen in Duitsland.
 
Natuur, recreatie en cultuur
Bergen beschikt over het prachtige en uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park “De Maasduinen” en grote waterplassen, zoals het Leukermeer, waardoor het toerisme de laatste jaren flink is toegenomen.
Ook cultuur-historisch is er in de gemeente Bergen het één en ander te zien.
 
Openbaar vervoer en verkeer
Het openbaar vervoer vindt hoofdzakelijk plaats per bus. Via de Rijksweg zijn steden als Venlo en Nijmegen goed bereikbaar per bus. Het dichtstbijzijnde trein station vindt u in Vierlingsbeek, Boxmeer, Cuijk of Molenhoek. De A77 en A73 liggen op korte afstand, van waaruit u verbinding vindt met de rest van Nederland en Duitsland. In Well vormt sinds 1980 de Koninginnebrug een belangrijke schakel voor het verkeer met Wansum, Venray en andere Limburgse en Noord-Brabantse plaatsen ten westen van de Maas. In Bergen en Afferden kunt u met een veerpont de Maas oversteken, respectievelijk naar Vierlingsbeek en Sambeek. Het vliegveld “Airport Weeze” vindt u net over de grens bij Weeze, nabij Goch, te bereiken in ca. 20 autominuten. Vele Europese bestemmingen worden vanaf hier aangevlogen.
 
Scholen
In de gemeente Bergen zijn verschillende basisscholen te vinden. Scholen met betrekking tot het voortgezet onderwijs zijn te vinden in Gennep (VMBO, HAVO) en Boxmeer (VMBO, HAVO, VWO). Boxmeer is gemakkelijk te bereiken via de pont.
In Nijmegen en Venlo zijn praktisch alle opleidingsmogelijkheden te vinden, zoals de Katholieke Universiteit te Nijmegen.
 
Gezondheidszorg
Er zijn in de gemeente Bergen meerdere huisartsenpraktijken en er is een apotheek in Nieuw Bergen. Verder zijn er diverse tandartsen, fysiotherapeuten e.d. gevestigd. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Venlo en Nijmegen.
Uiteraard ontbreken ook een dierenarts en dierenpension niet.
 
Winkelvoorziening
Nieuw Bergen heeft een vernieuwd centrum met een ruim aanbod aan winkels. Alle noodzakelijke winkels zijn voorhanden. In de andere dorpen, met uitzondering van Aijen, zijn eveneens winkels aanwezig.
 
Sport en ontspanning
Nieuw Bergen beschikt over een sporthal en een sportschool. Tevens zijn er diverse sportparken en sportterreinen. In Well ligt een jachthaven nabij het Leukermeer, Afferden beschikt over een 18 holes golfbaan “Bleijenbeek”. De gemeente beschikt over verschillende leuke eetgelegenheden.
 
Contactgegevens gemeente Bergen L
Bezoekadres:
Raadhuisstraat 2
5854 AX  Bergen
Postadres:
Postbus 140       
5854 ZJ  Bergen
Telefoonnummer: 0485 – 348 383
E-mail: info@bergen.nl
Website: www.bergen.nl
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 89.000,- kosten koper Huurprijs € 650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 129 m² Perceeloppervlakte 90 m² Vloerbelasting 2500 kg/m² Vrije hoogte 700 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
129 m²
Vrije hoogte
700 cm
Vloerbelasting
2500 kg/m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.