Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Maasstraat 10 in Cuijk 5431 EB

Maasstraat 10

5431 EB Cuijk
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Representatieve woning, waar een aan huis gebonden beroep is toegestaan.
Gelegen tegenover de schouwburg in het centrum van Cuijk. De totale vloeroppervlakte is ca. 240 m², er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het pand aanwezig.

Indeling:
Begane grond: de vloeroppervlakte van ca. 80 m² is verdeeld in een ontvangstruimte, 2...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 400 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Representatieve woning, waar een aan huis gebonden beroep is toegestaan.
Gelegen tegenover de schouwburg in het centrum van Cuijk. De totale vloeroppervlakte is ca. 240 m², er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het pand aanwezig.

Indeling:
Begane grond: de vloeroppervlakte van ca. 80 m² is verdeeld in een ontvangstruimte, 2 kantoorruimtes waarvan één met 3 muurkasten, keukentje. De begane grond is voorzien van vloerbedekking, ringleiding, 2 kabelgoten, alarminstallatie, hardhouten trappartij en schoonmetselwerk.
1e verdieping: de vloeroppervlakte van ca. 80 m² is verdeeld in een gang met toilet en 4 slaapkamers waarvan 1 met een inloopkast.

INFORMATIE GEMEENTE CUIJK:
Ligging
De gemeente Cuijk is gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, direct aan de Maas en aan de autosnelweg A73. Nijmegen bevindt zich op 20 autominuten, in Cuijk is een NS-station met een treinverbinding tussen Nijmegen en Venlo. Net over de Duitse grens, op circa 30 autominuten, ligt het vliegveld “Airport Weeze”.

Wonen
De volgende woonkernen vormen samen de gemeente Cuijk: Cuijk, Beers, Haps, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Vianen. In totaal wonen er ca. 25.000 mensen in de gemeente Cuijk, Cuijk zelf is verreweg de grootste woonkern met ca. 17.000 inwoners, er wordt hier momenteel veel nieuwbouw gerealiseerd.

Sport en ontspanning
In het recreatie- / natuurgebied de “Kraaijenbergse Plassen” zijn tal van watersportactiviteiten mogelijk. Aan de overzijde van de Maas bevinden zich de bossen van Noord- Limburg, een walhalla voor mountainbikers, te bereiken via de veerpont. In Cuijk is een schouwburg, een overdekt zwembad, een sporthal en er zijn diverse sportparken. Tal van (sport)verenigingen vindt u in zowel Cuijk als de andere woonkernen.

Winkels
Cuijk biedt een gevarieerd winkelaanbod, onder andere in een overdekt winkelcentrum. Elke woensdagmiddag is er markt en elke vrijdagavond is er koopavond. Voor de dagelijkse levensbehoeften kan men eveneens in Beers en Haps terecht. In de dorpen Boxmeer, Gennep, Uden en Venray is het eveneens gezellig winkelen, Nijmegen is de dichtstbijzijnde ‘grote stad’.

Scholen
In Cuijk zijn meerdere basisscholen. Elke woonkern, met uitzondering van Linden en Katwijk, beschikt over een eigen basisschool. Het voortgezet onderwijs (MAVO, HAVO en VWO) alsook het lager en middelbaar beroepsonderwijs kan in Cuijk gevolgd worden, ook is er een school voor speciaal onderwijs. In Nijmegen kan het hoger beroepsonderwijs en de Universiteit gevolgd worden, gemakkelijk te bereiken per trein.

Gezondheidszorg
Er zijn meerdere tandartsen, fysiotherapeuten, logopedistes en dierenartsen te vinden in Cuijk en er zijn meerdere huisartsenpraktijken en apotheken. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Nijmegen en Venlo.

Contactgegevens gemeente Cuijk
Bezoekadres: Louis Jansenplein 1
5431 BV  Cuijk
Postadres: Postbus 10001        
5430 DA  Cuijk
Telefoonnummer: 0485 – 39 66 00
Faxnummer: 0485 – 31 77 74
E-mail: gemeente@cuijk.nl
Website: www.cuijk.nl
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 400 m² Perceeloppervlakte 90 m² Oppervlakte kantoorruimte 200 m² Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
200 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
200 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.