Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
De Groote Heeze 32 C in Heijen 6598 AV

De Groote Heeze 32 c

6598 AV Heijen
Huurprijs € 1.550,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “De Groote Heeze” gelegen multifunctioneel bedrijfsruimte met buitenterrein. Door de ligging nabij de A77 en A73, is het een uitstekende uitvalsbasis naar het Ruhrgebied en Rotterdam. De begane grond heeft een vloeroppervlakte van ca. 320 m² en ca. 50 m² op de 1e verdieping.

Indeling:
Begane grond: entree, kantoorruimte, berging,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 370 m²
Lees meer

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “De Groote Heeze” gelegen multifunctioneel bedrijfsruimte met buitenterrein. Door de ligging nabij de A77 en A73, is het een uitstekende uitvalsbasis naar het Ruhrgebied en Rotterdam. De begane grond heeft een vloeroppervlakte van ca. 320 m² en ca. 50 m² op de 1e verdieping.

Indeling:
Begane grond: entree, kantoorruimte, berging, toilet en opslag- c.q. productieruimte met overhead deur.
1e verdieping: kantoorruimte.

Diverse gegevens:
Bestemming: Bedrijfsdoeleinden.
Voorzieningen: Gas-, water-, elektra- en rioleringaansluiting.
Verwarming: Er is een heater en cv-instalatie aanwezig.
Omgeving: Gelegen op het industrieterrein “De Groote Heeze” met soortgelijke bedrijfspanden als belending.
Het gehele bedrijfspand is optimaal geïsoleerd en is geschikt voor meerdere doeleinden.
De begane grondvloeren zijn glad afgewerkte monoliet gestorte betonvloeren.
De bedrijfsruimte is belast met btw.
De oplevering is in overleg.
Huurder zal bij het ondertekenen van een huurovereenkomst door verhuurder een niet rentedragende waarborgsom afgeven van 3 maal de maandhuur vermeerderd met btw.
De kantoorruimte is voorzien van een airco.
Op het terrein zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig.


INFORMATIE GEMEENTE GENNEP:
 
Algemeen
De gemeente Gennep ligt in een prachtige natuurlijke omgeving in het uiterste puntje
van Noord-Limburg, op circa 40 km van Venlo en circa 20 km van Nijmegen.
 
De gemeente Gennep heeft een oppervlakte van bijna 5.040 ha en telt ruim 16.890 inwoners, verdeeld over de woonkernen Gennep, Ottersum, Ven-Zelderheide, Milsbeek en Heijen. Het totaal aantal woningen in deze gemeente bedraagt 6.082.
 
De volgende gegevens zijn gebaseerd op de cijfers d.d. 1 januari 2008.
Inwoners per dorp:
- Gennep: 8.816
- Ottersum: 2.471
- Ven-Zelderheide: 769
- Milsbeek: 2.707
- Heijen: 2.127
 
Werkgelegenheid
De industrie in Gennep heeft een brede samenstelling, zoals de metaal- en aanverwante industrie, steen- en aardewerkfabrieken en een sterk ontwikkelde transportsector. Daarnaast heeft Gennep samen met gemeente Bergen het industrieschap “De Grens” gevormd. Dit industrieschap zorgt voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein “De Grens”. Dit terrein ligt direct aan de Rijksweg A77 bij de grensovergang Gennep-Goch. Een gunstige ligging dus, bij een knooppunt van internationaal goederenvervoer tussen Randstad / Europoort en het Ruhrgebied / Zuid-Duitsland. Veel inwoners van de gemeente Gennep vinden werkgelegenheid bij bedrijven op de twee industrieterreinen, maar ook buiten de gemeente, zoals o.a. in Boxmeer, Cuijk, Bergen (L), Nijmegen, Venlo, Venray en plaatsen in Duitsland.
 
Natuur, recreatie en cultuur
De gemeente Gennep is rijk aan natuurschoon. Het landschap is zeer afwisselend van karakter. Ten noorden ligt een vrij vlak agrarisch gebied wat over gaat in heuvelachtige bossen. Voor het zuiden van de gemeente zijn met name het Maasheggengebied en de beboste stuifduinen kenmerkend. Watersport is te vinden in Heijen (Maas), Plasmolen (Mookerplas), Well (Leukermeer) en Beers (Kraayenbergse plassen). Cultuurhistorisch heeft Gennep ook het één en ander te bieden, zoals de historische stadskern met het monumentale stadhuis, de middeleeuwse stadsmuur, het streekmuseum, de historische hervormde kerk en het kasteel in Heijen.
 
Openbaar vervoer en verkeer
Het openbaar vervoer vindt hoofdzakelijk plaats per bus. Steden als Venlo en Nijmegen zijn goed bereikbaar per bus. Het dichtstbijzijnde NS-station vindt u in Boxmeer of Cuijk. De A77 en A73 liggen op korte afstand van waaruit u verbinding vindt met de rest van Nederland en Duitsland.
Het vliegveld “Airport Weeze” vindt u net over de grens bij Weeze, nabij Goch, te bereiken in ca. 20 autominuten. Vele Europese bestemmingen worden vanaf hier aangevlogen.
 
Scholen
In de gemeente Gennep zijn verschillende basisscholen te vinden. Elk dorp beschikt over een eigen basisschool. Scholen met betrekking tot het voortgezet onderwijs zijn te vinden in Gennep (VMBO en HAVO), Boxmeer en Cuijk (VMBO, HAVO, VWO). In Nijmegen en Venlo zijn praktisch alle opleidingsmogelijkheden te vinden. De Katholieke Universiteit is in Nijmegen, te bereiken per bus. Kinderdagverblijven vindt u in Gennep en Ottersum. In Gennep is een school voor speciaal onderwijs.
 
Gezondheidszorg
Er zijn in de gemeente Gennep meerdere huisartsenpraktijken en apotheken. Verder zijn er diverse tandartsen, fysiotherapeuten, logopedisten e.d. gevestigd. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Venlo en Nijmegen. Uiteraard ontbreekt ook een dierenarts niet.
 
Winkelvoorziening
Gennep heeft een ruim aanbod aan winkels. Alle noodzakelijke winkels zijn voorhanden. Voor het winkelen in grotere plaatsen komen Boxmeer, Nijmegen, Venray, Venlo en Kleve (D) in aanmerking.
 
Sport en ontspanning
Gennep beschikt over een overdekt zwembad, een sporthal en een sportschool. Tevens zijn er diverse sportparken en sportterreinen (tennis, voetbal en atletiek). Afferden beschikt over een 18 holes golfbaan “Bleijenbeek”. De gemeente beschikt over verschillende leuke eetgelegenheden. Het bosrijk gebied “Het Reichswald” is een walhalla voor moutainbikers.
 
Contactgegevens gemeente Gennep
Bezoekadres: Ellen Hoffmannplein 1
6591 CP  Gennep
Postadres: Postbus 9003    
6590 HD  Gennep
Telefoonnummer: 0485 – 49 41 41
Email: gemeente@gennep.nl
Website: www.gennep.nl
 
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.550,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 370 m² Vloerbelasting 2500 kg/m² Vrije hoogte 650 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein, Industrieterrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
370 m²
Vrije hoogte
650 cm
Vrije overspanning
15 m
Vloerbelasting
2500 kg/m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.