Makelaardij Twan Poels

Spoorstraat 131
6591 GT Gennep
Tel: 0485-550450
gennep@twanpoels.nl
Zandstraat & Zuidwal Koopaanneemsom € 158.900,- tot € 198.900,-
 in Gennep 6591 DA

Omschrijving

De Zandstraat ligt midden in het centrum van het karakteristieke Gennep. Aan deze weg met mooie winkels, wordt nu plaats gemaakt voor woningbouw in combinatie met een winkelunit.
De winkelstraat heeft nog steeds de gezellige uitstraling van vroeger. De herontwikkeling van deze plek draagt bij aan deze sfeer, door deze appartementen met klassieke stijlelementen aan de Zandstraat, past deze prima in het straatbeeld en versterken we deze sfeer weer helemaal.

Het project is gelegen aan de Zandstraat/Zuidwal te Gennep en maakt onderdeel uit van een gezamenlijk plan betreffende twee appartementengebouwen van in totaal 9 appartementen en 1 commerciële ruimte.
Gebouw 1 is gelegen aan de Zuidwal 43-45 en bevat 4 appartementen die worden gerealiseerd in twee bouwlagen op de eerste en tweede verdieping, op de begane grond wordt een commerciële ruimte gerealiseerd. Gebouw 2 is gelegen aan de Zuidwal 9 en bevat 5 appartementen die worden gerealiseerd in drie bouwlagen. Op de begane grond bevindt zich 1 appartement en op de eerste en tweede verdieping bevinden zich telkens 2 appartementen. Op de begane grond van gebouw 2 bevinden zich 9 bergingen welke zowel voor de appartementen van gebouw 1 als gebouw 2 zijn bedoeld. Parkeren kan men in de omgeving.

Gennep heeft een rijke historie. De naam is afgeleid van het Keltische ‘Ganapja’. Het verwijst naar de locatie van Gennep: een plaats waar twee wateren samenkomen, de Maas en de Niers. Op een doorwaadbare plaats op deze plek kwamen zowel een noord-zuidelijke als een oost-westelijke weg van de Romeinen samen. Onder andere het stadhuis, de Martinustoren, de protestantse kerk en het Petershuis herinneren aan vroegere tijden. Het mooie straatbeeld, de interessante musea, de culturele evenementen, de cafeetjes en het fijne winkelcentrum maken Gennep meer dan de moeite waard. Via de rijksweg Nijmegen-Maastricht is het stadje prima bereikbaar en in de mooie omgeving kan worden genoten van de rust. Het gezellige stadje telt ongeveer 9.189 inwoners en heeft alle voorzieningen binnen handbereik, van scholen tot sportgelegenheden waarvan men kan genieten, kortom een mooi stukje Limburg.

 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 158.900,- - € 198.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 49 m² t/m 68 m² Inhoud 190 m³ t/m 247 m³ Start Verkoop 26-10-2018 Aantal kavels 9 Vrij 9 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Appartement