Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Haps 5443 CE

De Aalsvoorten

5443 CE Haps

Omschrijving

Het nieuwbouwplan De Aalsvoorten wordt gerealiseerd aan de zuidkant van Haps, in het gebied gelegen tussen de Sint Hubertseweg en De Aalsvoorten. Vanuit de Rozenhof is het plan toegankelijk. In de directe nabijheid is een speelltuin aanwezig en op loopafstand bevinden zich de lokale Spar supermarkt, een warme bakker, diverse horecavoorzieningen en basisschool De Bongerd. ...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 179.000,- tot € 264.000,- Gebruiksoppervlakte 108 m² t/m 134 m² Inhoud 385 m³ t/m 450 m³ Perceeloppervlakte 120 m² t/m 305 m² Aantal kavels 13 Vrij 13 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Het nieuwbouwplan De Aalsvoorten wordt gerealiseerd aan de zuidkant van Haps, in het gebied gelegen tussen de Sint Hubertseweg en De Aalsvoorten. Vanuit de Rozenhof is het plan toegankelijk. In de directe nabijheid is een speelltuin aanwezig en op loopafstand bevinden zich de lokale Spar supermarkt, een warme bakker, diverse horecavoorzieningen en basisschool De Bongerd. 
Nieuwbouwplan De Aalsvoorten is compact, rustig gelegen en goed bereikbaar.

Haps is gelegen in het midden van het Land van Cuijk. De naam Haps is, net als die van Cuijk, van Keltische oorsprong en heeft in de vorm "appa" te maken met het water. Het dorp behoort, samen met de dorpen Vianen, Beers, Katwijk, St. Agatha en Linden, tot de gemeente Cuijk. Het grondgebied van Haps bestaat uit een breed en lang Maasdal met enkele zandruggen waarop zich de eerste bewoners vestigden. Het dorp Haps is steeds bescheiden van omvang geweest. De boerenbevolking woonde verspreid en in de kom stonden slechts een paar huizen, zoals op oude kaarten duidelijk te zien is. Inmiddels heeft Haps meer dan 2.900 inwoners en telt het ruim 1.000 woningen.  

Haps ligt nabij de autosnelweg A73. Nijmegen en Uden bevinden zich op circa 20 minuten rijden en ’s-Hertogenbosch op circa 35 minuten. In Cuijk is een NS-station aanwezig met een treinverbinding tussen Nijmegen en Venlo, welke middels een busverbinding vanuit Haps te bereiken is. Net over de Duitse grens, in Weeze nabij Goch, op circa 30 minuten rijden, ligt het vliegveld “Airport Weeze”.

Haps heeft een flink aantal buurtverenigingen en een zeer rijk verenigingsleven waaronder voetbalvereniging Hapse Boys, volleybalvereniging Havoc, muziekvereniging Juliana en tennisvereniging De Zoetsmeer. Op hemelsbreed zo’n 6 km ligt het recreatie- / natuurgebied “ De Kraaijenbergse Plassen”, waar tal van watersportactiviteiten mogelijk zijn. Aan de overzijde van de Maas bij Cuijk bevinden zich de bossen van Noord- Limburg, een walhalla voor mountainbikers, te bereiken via de veerpont. In de gemeente is een schouwburg, een overdekt zwembad, een sporthal en zijn er diverse sportparken.

Midden in Haps, aan de Kerkstraat, is basisschool De Bongerd gelegen. Het voortgezet onderwijs alsook het lager en middelbaar beroepsonderwijs kan in Cuijk gevolgd worden, tevens is er een school voor speciaal onderwijs. In Nijmegen kan het hoger- en universitair (beroeps)onderwijs gevolgd worden, gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. Daarnaast beschikt Haps over een huisartsenpraktijk met apotheek, een tandarts, een eigen bibliotheek en een centraal gelegen Rooms-Katholieke kerk.

Haps beschikt over meerdere winkels. Naast de winkels voor dagelijkse levensbehoeften, zoals een supermarkt en een warme bakker. is er tevens o.a. een ijssalon en een drankenhandel alsmede enkele horecagelegenheden. Ook is Haps is een groen dorp met veel speelgelegenheden voor kinderen. Ook vindt u er een sporthal, sportveldencomplexen voor voetbal en tennis, jeu de boulesbanen, een manege en een visvijver. In de Kerkstraat is een huisartsenpraktijk met apotheek gevestigd, een tandarts en verder beschikt het dorp over een bibliotheek.

Haps staat garant voor gastvrijheid, een Bourgondisch leven en gemoedelijkheid! Het biedt uiteenlopende toeristische mogelijkheden. In de omgeving liggen diverse attractieparken, musea, kastelen, kerken, kloosters en zelfs een basiliek.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 179.000,- - € 264.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 108 m² t/m 134 m² Inhoud 385 m³ t/m 450 m³ Perceeloppervlakte 120 m² t/m 305 m² Aantal kavels 13 Vrij 13 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.