Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Mill 5451 AT

De Straethof

5451 AT Mill

Omschrijving

NOG SLECHTS EEN PAAR APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

Op deze grond, die destijds in het bezit was van de familie Verstraaten, werd in 1912 de jongensschool gebouwd. Vele jaren later werd de school afgebroken en naar achter verplaatst. De school kreeg de naam Heilig Hartschool (openbare school). Later werd de naam gewijzigd in Basisschool De Straethof. Na de sloop van de basisschool in 2015...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Huurprijs € 737,10 tot € 1.095,- Gebruiksoppervlakte 66 m² t/m 83 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 26 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

NOG SLECHTS EEN PAAR APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

Op deze grond, die destijds in het bezit was van de familie Verstraaten, werd in 1912 de jongensschool gebouwd. Vele jaren later werd de school afgebroken en naar achter verplaatst. De school kreeg de naam Heilig Hartschool (openbare school). Later werd de naam gewijzigd in Basisschool De Straethof. Na de sloop van de basisschool in 2015 zijn de plannen ontwikkeld om op deze prominente plek in Mill het wooncomplex De Straethof te bouwen. Op de hoek van de Pastoor Maasstraat en de Schoolstraat komen 26 moderne, zeer energiezuinige woningen. De nieuwe appartementen liggen precies op de rand van ‘horst’ en ‘slenk’, waardoor een voor Mill zo’n typerend hoogteverschil van anderhalve meter ontstaat. Het gebouw zelf trapt ook af richting het lager gelegen landschap en het tuinontwerp met verschillende terrassen, tuinen, trappen, groen en hellingen versterkt dit. Samen met de strakke, open baksteenarchitectuur vormt het gebouw een frisse toevoeging aan het dorp.

Waarom huren? Hierom! Zodat u kunt genieten van alle luxe die een huurappartement met zich meebrengt. Zodra u de sleutel in ontvangst hebt genomen, begint uw woongeluk. U treedt binnen in een woning die netjes afgewerkt is. Een compleet ingerichte en luxe badkamer en keuken bieden extra comfort. En mocht er toch iets niet in orde zijn met uw woning dan belt u gewoon even. Wij lossen het voor u op.

Wanneer u in een huurappartement in De Straethof gaat wonen, betrekt u niet zomaar een woning. Iedere woning is met de grootste nauwkeurigheid opgebouwd. Energetisch voldoet uw appartement aan de allernieuwste eisen en overtreft De Straethof appartementengebouw ruimschoots de gestelde voorschriften van de overheid.

Ligging
Met de auto een kwartiertje verwijderd van zowel Cuijk als Grave, en binnen 20 minuten is het centrum van Boxmeer bereikt. In Noord-Brabant, centraal tussen de A50 en de A73, daar ligt Mill. Een dorp in de gemeente Mill en Sint Hubert in het Land van Cuijk. Omringd door Natuurgebied Molenheide, de Langenboomse bossen en de Laarakkerse Waterleiding. Waar wandelen, fietsen en recreëren uitstekend mogelijk is. Bezoek bijvoorbeeld eens Recreatieplas de Kuilen of strijk neer ‘Onder de Kersenboom’. Of loop eens binnen bij een van de omliggende musea. Neem een kijkje in de verschillende kastelen die Mill rijk is, waaronder de bekendste: Kasteel Aldendriel. En op een steenworp afstand van dit middeleeuws kasteel stond vroeger een boerderij genaamd ‘De Straethof’.

Kwaliteit
Bij de bouw van uw appartement zijn hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt. Denk aan metselwerk gevels, HR++ beglazing, houten kozijnen met draaikiepramen en A-merk sanitair. De hoge kwaliteit geldt overigens niet alleen voor het materiaalgebruik; ook in bouwtechnisch opzicht voldoet uw woning aan alle normen voor een optimaal wooncomfort. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor hoogwaardige isolatie en inbraak werend hang- en sluitwerk volgens de SKG**.

Afwerking en aankleding
Natuurlijk leveren wij uw appartement netjes op. De vloeren zijn voorzien van een zwevende dekvloer. Vanwege de vloerverwarming adviseren wij u te kiezen voor een vloer met een lage warmteweerstand zodat de warmte opgenomen wordt door de vloer. Hierdoor wordt de warmte goed door de woning verspreid. De wanden worden behangklaar gemaakt. Daarmee wordt bedoeld dat de wanden voldoende vlak zijn zodat er behang op aangebracht kan worden, maar ook voorzien kunnen worden van een laagje stucwerk wanneer u de wanden wilt kleuren.

Keuken
De keuken wordt van alle gemakken voorzien, en met apparatuur van Atag is gekozen voor kwaliteit. Met een combimagnetron, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, een rvs spoelbak en een ééngreeps keramische mengkraan kunt u optimaal gebruik maken van uw keuken. Bij de appartementen (bouwnummers 13, 14, 17, 18, 19 en 20) zijn de combimagnetron, de koelkast en de vaatwasser weggelaten, een aansluiting voor deze apparatuur is wel aanwezig.

Lift
In het appartementencomplex is naast de trap ook een lift aanwezig.

Badkamer
De badkamer is compleet en voorzien van een douche met thermostaatkraan en een glazen douchescherm, een mooie wastafel en een (elektrische) handdoekradiator. Er is gekozen voor grote wandtegels van 20x25 cm. De moderne vloertegels zijn 30x30 cm. Ten behoeve van de energiezuinigheid is er tevens een wtw douchegoot (warmteterugwinning) in de douche waardoor restwarmte uit het douchewater gebruikt wordt voor de voorverwarming van het douchewater.

Verwarmingsinstallatie
Ook aan een prettig leefklimaat is gedacht. Het gehele project is aardgasloos uitgevoerd. Een individuele warmtepomp (uitgaande van bodemwarmte) in ieder appartement voorziet u van warm tapwater en verwarmt en koelt het appartement. Deze warmtepomp van het merk Itho Daalderop is een zeer energiezuinig apparaat. Naast de warmtepomp is er ook een voorraadvat voor warm water zodat u hier direct de beschikking over heeft. De warmtepomp warmt het water in het voorraadvat langzaam op. In de woonkamer is een kamerthermostaat geplaatst die de installatie aanstuurt. Zo kunt u de gewenste temperatuur perfect instellen. In de winter geeft de vloerverwarming warmte af en in de zomer zorgt deze voor verkoeling.

Ventilatie
Het appartement is voorzien van een individueel gebalanceerd ventilatiesysteem. Door het toepassen van filters en een CO2 sensor komt er voldoende verse lucht in het appartement. De verse lucht van buiten is voorverwarmd zodat koudeklachten verminderen. Wederom comfortabel voor u.

Elektriciteit
Wilt u weten wie er aanbelt? Met de geïnstalleerde videofoon kunt u dat vanuit uw appartement meteen zien. Dat is gemakkelijk! Net zoals de hoogte van de schakelaars: voor uw gemak zijn deze op een hoogte van circa 105 cm geplaatst. Alle wandcontactdozen, schakelaars en dergelijke zijn voor zover mogelijk ingebouwd en uitgevoerd in de kleur wit. De wandcontactdozen, aansluiting voor telefoon, internet en televisie zijn op een hoogte van circa 30 cm aangebracht. Bij de voordeur is een deurbelinstallatie geplaatst. Daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen. Deze leveren energie aan ieder appartement door middel van een aantal aan het appartement gekoppelde zonnepanelen. Door de overige zonnepanelen wordt energie geleverd aan de algemene aansluiting waar de lift en de algemene verlichting op aangesloten zijn, wat een positieve invloed heeft op de servicekosten.

Berging
Elk appartement heeft een eigen berging, deze bevindt zich op het binnenterrein. Iedere berging is voorzien van een wandcontactdoos die aangesloten is op de eigen meterkast zodat de elektrische fiets opgeladen kan worden.

Parkeren / binnenterrein 
Het binnenterrein is privé en collectief voor alle huurders van appartementencomplex De Straethof. Elk appartement heeft een eigen toegewezen parkeerplaats op dit terrein. De ruimten rondom het gebouw, en ook het binnenterrein, worden ingericht en aangeplant met struiken, beplanting en bomen. De appartementen op de begane grond hebben een terras en grote privé tuin. Deze tuin dient door de betreffende bewoner zelf te worden ingericht, aangeplant en te worden onderhouden. Het onderhoud van het collectieve buitenterrein wordt door de verhuurder verzorgd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 737,10 - € 1.095,- Indeling Gebruiksoppervlakte 66 m² t/m 83 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 26 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Appartement

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.