Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Siebengewald 5853 AR

Bessembiender Starterswoningen

5853 AR Siebengewald

Omschrijving

Instapklare starterswoningen te Siebengewald
 
Deze instapklare starterswoningen worden traditioneel gebouwd en kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energiebesparende maatregelen. De instapklare woningen worden voorzien van keramische dakpannen, natuurstenen raamdorpelstenen en vensterbanken, zinken hemelwaterafvoeren en hardhouten...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 219.000,- tot € 229.000,- Gebruiksoppervlakte 102 m² Inhoud 390 m³ Perceeloppervlakte 101 m² t/m 114 m² Start Verkoop 29-10-2018 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Instapklare starterswoningen te Siebengewald
 
Deze instapklare starterswoningen worden traditioneel gebouwd en kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energiebesparende maatregelen. De instapklare woningen worden voorzien van keramische dakpannen, natuurstenen raamdorpelstenen en vensterbanken, zinken hemelwaterafvoeren en hardhouten kozijnen.
 
De binnenmuren worden gestukadoord, de begane grondvloer en de verdiepingsvloeren worden uitgevoerd als pvc vloer en voor de badkamervloer heeft men de keuze tussen een pvc vloer of tegels. De kleur van het binnenschilderwerk kan in onderling overleg bepaald worden.
 
De voordeur is mede voor de veiligheid voorzien van een zijlicht. De entree geeft toegang tot de garderobe, het toilet, de woonkamer en de keuken. Er is een praktische berging onder de trap voor bijvoorbeeld de stofzuiger. 
 
De woningen beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder. Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting.
Doordat er op de begane grond en de 1e. verdieping vloerverwarming wordt aangelegd, is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer en is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer er radiatoren geplaatst zouden worden. De badkamer op de 1e. verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, wastafel en een tweede wandcloset.
 
De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang tot de zolder waar zich o.a. de warmtepomp, de boiler en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Echter, er is nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen, zo kan men tegen een meerprijs een dakkapel plaatsen om er bijvoorbeeld een 4e. slaapkamer te realiseren.
 
De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen. Daarbij wordt het dak voorzien van P.V. cellen, zodat u uw eigen stroom opwekt en wordt de woning voorzien van een energiezuinige warmtepomp. Eventueel kunt u nog in overleg met de aannemer uw huis energieneutraal maken.
 
De bouw is al gestart. Dus wilt u in de zomer van 2020 in een instapklare starterswoning wonen, neem dan contact op met Makelaardij Twan Poels.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 219.000,- - € 229.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 102 m² Inhoud 390 m³ Perceeloppervlakte 101 m² t/m 114 m² Start Verkoop 29-10-2018 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.