Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Siebengewald 5853 AR

Bessembiender Starterswoningen

5853 AR Siebengewald

Omschrijving

De vier starterswoningen kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energie besparende maatregelen. De voordeur is voor de veiligheid voorzien van een zijlicht. De entree geeft toegang tot de garderobe, toilet, de woonkamer en de keuken. Onder de trap is er een praktische berging voor bijvoorbeeld de stofzuiger.  
De woningen beschikken over drie slaapkamers, een...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 185.000,- tot € 198.500,- Gebruiksoppervlakte 102 m² Inhoud 390 m³ Perceeloppervlakte 101 m² t/m 114 m² Start Verkoop 29-10-2018 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

De vier starterswoningen kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energie besparende maatregelen. De voordeur is voor de veiligheid voorzien van een zijlicht. De entree geeft toegang tot de garderobe, toilet, de woonkamer en de keuken. Onder de trap is er een praktische berging voor bijvoorbeeld de stofzuiger.  
De woningen beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting.
Doordat er op de begane grond en de 1e verdieping vloerverwarming wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer en is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden. De badkamer op de 1e verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset!
De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang naar de zolder waar zich o.a. de C.V. de M.V. unit en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Echter, er is nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen, zo kan men tegen een meerprijs een dakkapel plaatsen om deze ruimte nog aantrekkelijker te maken, door er bijvoorbeeld een 4e slaapkamer te realiseren.

De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen. Daarbij wordt het dak voorzien van P.V. cellen zodat u uw eigen stroom opwekt en wordt de woning voorzien van een lucht-waterpomp in combinatie met een boiler en een buitenunit (verdamper). Deze woningen zijn al bijna energieneutraal. Overleg met de aannemer welke extra maatregelen je kunt nemen om je huis volledig energieneutraal te maken.
De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.  

Als koper kunt U in aanmerking komen voor de speciale starterslening van de Gemeente Bergen. De hoogte van de starterslening is maximaal € 37.000,- Voor meer informatie over de starterslening kunt U terecht bij Uw hypotheekadviseur of op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (www.svn.nl).

Tenslotte, deze woningen worden gebouwd onder Woningborg garantie. Dit impliceert o.a. dat bij een eventueel faillissement van de aannemer de woning wordt afgebouwd en dit garandeert de kwaliteit van de woning. Dit wil zeggen voldoet de woning niet aan de kwaliteitsnormen dan wordt op basis van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2016 voor herstel zorg gedragen.

Het dorp, dat deel uitmaakt van de Gemeente Bergen ligt midden in de natuur maar is makkelijk te bereiken. Zo ligt het in de directe nabijheid van nationaalpark De Maasduinen. Dit nationale park van 4500 hectare  is tegenwoordig een vogelrijk natuurgebied dat bij uitstek geschikt is om wandelend of fietsend te beleven. De prachtige Mookerheide, de Mookerplas en het Reichswald (D) zijn eveneens in de nabijheid. Dus voor wie van fietsen of wandelen houdt is er voldoende te beleven. Echter, via de  N552 (Gochse Dijk) welke verbonden is met de N 271 is men in relatief korte tijd in Venray en Venlo en  via de  A57 en de A73  is men zo in Köln en Nijmegen.

Het dorp heeft een basisschool, een supermarkt, restaurants, café’s en  een groot aantal sport-, muziek- en cultuurverenigingen. De locatie zelf is gelegen aan een rustig hofje waar allen locaal verkeer komt. Basisschool ’t Kendelke is in de directe nabijheid. De tuinen zijn gelegen op het zuiden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 185.000,- - € 198.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 102 m² Inhoud 390 m³ Perceeloppervlakte 101 m² t/m 114 m² Start Verkoop 29-10-2018 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
 • Te koop
   in Siebengewald 5853 AR
  Prijs € 192.500,- tot € 198.500,- Status Beschikbaar
  Hoekwoning Bessembiender
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Siebengewald 5853 AR
  Prijs € 185.000,- tot € 185.000,- Status Beschikbaar
  Tussenwoning Bessembiender
  Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.