Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Siebengewald 5853 AR

Bessembiender 2 Halfvrijstaande woningen

5853 AR Siebengewald

Omschrijving

Aan de Bessembiender in Siebengewald worden 2 ruime halfvrijstaande woningen gebouwd. Deze woningen hebben een inhoud van ca. 385 m³ en een perceelsgrootte vanaf 208 m².

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, ruime woonkamer met veel lichtinval, provisiekast, open keuken.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel.
2e verdieping:...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 219.995,- tot € 219.995,- Gebruiksoppervlakte 107 m² Inhoud 385 m³ Perceeloppervlakte 208 m² t/m 211 m² Start Verkoop 20-12-2018 Aantal kavels 2 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1
Lees meer

Omschrijving

Aan de Bessembiender in Siebengewald worden 2 ruime halfvrijstaande woningen gebouwd. Deze woningen hebben een inhoud van ca. 385 m³ en een perceelsgrootte vanaf 208 m².

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, ruime woonkamer met veel lichtinval, provisiekast, open keuken.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel.
2e verdieping: via vaste trap bereikbare ruime zolderberging met mogelijk voor een 4e kamer, wasruimte.
Tegen een aantrekkelijke meerprijs kan een garage en/of dakkapel geplaatst worden.

De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen. Daarbij wordt het dak voorzien van P.V. cellen zodat u uw eigen stroom opwekt en wordt de woning voorzien van een lucht-waterpomp in combinatie met een boiler en een buitenunit (verdamper).

Deze woningen zijn al bijna energieneutraal. Overleg met de aannemer welke extra maatregelen je kunt nemen om je huis volledig energieneutraal te maken.

De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.  

De twee halfvrijstaande woningen kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energie besparende maatregelen. De entree geeft toegang tot de garderobe, royaal toilet en de woonkamer. De brede beukmaat en de grote ramen aan de voor- en achterzijde garanderen voldoende lichtinval.
Doordat er op de begane grond en de 1e. verdieping vloerverwarming wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer en is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden. De woningen beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting. De badkamer op de 1e. verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Het raam aan de voorzijde zorgt voor voldoende natuurlijke ventilatie. De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang naar de zolder waar zich o.a. de C.V. de M.V. en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Echter, er is nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen, zo kan men tegen een geringe meerprijs een dakkapel plaatsen om deze ruimte nog aantrekkelijker te maken.
De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Doordat recentelijk de eisen t.a.v. het energieverbruik aangescherpt zijn (E.P.N. verlaging naar 0,6) is deze woning extra energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen. Omdat de energieprijzen in de toekomst alleen maar verder zullen stijgen scheelt U dit extra in de portemonnee.

De woningen worden opgeleverd met een houten berging.

Tenslotte, deze woningen worden gebouwd onder Woningborg garantie. Dit impliceert o.a. dat bij een eventueel faillissement van de aannemer de woning wordt afgebouwd en dit garandeert de kwaliteit van de woning. Dit wil zeggen voldoet de woning niet aan de kwaliteitsnormen dan wordt op basis van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2016 voor herstel zorg gedragen.

LET OP: DE VERKOOPBROCHURE BEVAT AFWIJKENDE TEKSTEN
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 219.995,- - € 219.995,- Indeling Gebruiksoppervlakte 107 m² Inhoud 385 m³ Perceeloppervlakte 208 m² t/m 211 m² Start Verkoop 20-12-2018 Aantal kavels 2 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.