Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Grotestraat 18 -20 in Beers Nb 5437 AS

Grotestraat 18 -20

5437 AS Beers Nb
Prijs op aanvraag

Omschrijving

In het centrum van Beers gelegen, ruime geschakelde vrijstaande woning welke voor meerdere doeleinden geschikt is.

Indeling:
Het betreft een woning bestaande uit een dubbele entree, woonkamer, toilet, dichte keuken en 5 aparte ruimtes op de begane grond.
Op de 1e verdieping is een royale gang aanwezig met 6 afzonderlijke ruimtes/ slaapkamers....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 250 m² Aantal kamers 12
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Beers gelegen, ruime geschakelde vrijstaande woning welke voor meerdere doeleinden geschikt is.

Indeling:
Het betreft een woning bestaande uit een dubbele entree, woonkamer, toilet, dichte keuken en 5 aparte ruimtes op de begane grond.
Op de 1e verdieping is een royale gang aanwezig met 6 afzonderlijke ruimtes/ slaapkamers. Daarnaast is er een doucheruimte met toilet aanwezig.
De vliering is bereikbaar middels een vlizotrap.

Diverse gegevens:
De schuur in de tuin behoort tot het verkochte, maar is vooralsnog slechts gedeeltelijk toegankelijk vanaf het eigen perceel.
Verkoop van het pand vindt plaats onder het voorbehoud de bestemmingswijziging naar "Wonen" daadwerkelijk plaatsvindt, er ligt reeds een aanvraag voor wijziging van de bestemming naar "Wonen".
Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten, de kosten hiervoor zijn voor rekening van verkoper.
Het is bekend dat ten tijde van de bouw en/ of renovatie van het registergoed het in zijn algemeenheid normaal was asbest(cement)houdende materialen in de bouwsector te verwerken. Het is zodoende niet geheel uit te sluiten dat er ook op niet zichtbare plaatsen (bijvoorbeeld schoorsteenkanalen) asbesthoudende materialen in deze onroerende zaak verwerkt zijn.
Verkoper attendeert hierbij koper op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het object waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

INFORMATIE GEMEENTE CUIJK
Ligging
De gemeente Cuijk is gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, direct aan de Maas en aan de autosnelweg A73. Nijmegen bevindt zich op 20 autominuten, in Cuijk is een NS-station met een treinverbinding tussen Nijmegen en Venlo. Net over de Duitse grens, op circa 30 autominuten, ligt het vliegveld “Airport Weeze”.

Wonen
De volgende woonkernen vormen samen de gemeente Cuijk: Cuijk, Beers, Haps, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Vianen. In totaal wonen er ca. 25.000 mensen in de gemeente Cuijk, Cuijk zelf is verreweg de grootste woonkern met ca. 17.000 inwoners, er wordt hier momenteel veel nieuwbouw gerealiseerd.

Sport en ontspanning
Recreatie- / natuurgebied de “Kraaijenbergse Plassen” bevindt zich op ca. 2 kilometer, hier zijn tal van watersportactiviteiten mogelijk. Aan de overzijde van de Maas bevinden zich de bossen van Noord- Limburg, een walhalla voor mountainbikers, te bereiken via de veerpont. In Cuijk is een schouwburg, een overdekt zwembad, een sporthal en er zijn diverse sportparken. Tal van (sport)verenigingen vindt u in zowel Cuijk als de andere woonkernen.

Winkels
Cuijk biedt een gevarieerd winkelaanbod, onder andere in een overdekt winkelcentrum. Elke woensdagmiddag is er markt en elke vrijdagavond is er koopavond. Voor de dagelijkse levensbehoeften kan men eveneens in Beers en Haps terecht. In de dorpen Boxmeer, Gennep, Uden en Venray is het eveneens gezellig winkelen, Nijmegen is de dichtstbijzijnde ‘grote stad’.

Scholen
In Cuijk zijn meerdere basisscholen. Elke woonkern, met uitzondering van Linden en Katwijk, beschikt over een eigen basisschool. Het voortgezet onderwijs (MAVO, HAVO en VWO) alsook het lager en middelbaar beroepsonderwijs kan in Cuijk gevolgd worden, ook is er een school voor speciaal onderwijs. In Nijmegen kan het hoger beroepsonderwijs en de Universiteit gevolgd worden, gemakkelijk te bereiken per trein.

Gezondheidszorg
Er zijn meerdere tandartsen, fysiotherapeuten, logopedistes en dierenartsen te vinden in Cuijk en er zijn meerdere huisartsenpraktijken en apotheken. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Nijmegen en Venlo.

Contactgegevens gemeente Cuijk
Bezoekadres:
Louis Jansenplein 1
5431 BV  Cuijk
Postadres:  
Postbus 10001       
5430 DA  Cuijk
Telefoonnummer: 0485 – 39 66 00
Faxnummer: 0485 – 31 77 74
E-mail: gemeente@cuijk.nl
Website: www.cuijk.nl
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning geschakelde woning Subtype woning Repeterend permanent Bouwperiode 1931-1944 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 250 m² Perceeloppervlakte 375 m² Externe bergruimte 10 m² Inhoud 780 m³ Aantal kamers 12 Aantal slaapkamers 11 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 120 m² (10.0 m bij 12.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Kwaliteit tuin aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Cuijk Sectie P Perceelnummer 1507 Oppervlakte 375 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.