Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Maasstraat 12 in Cuijk 5431 EB

Maasstraat 12

5431 EB Cuijk
Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Omschrijving

Centraal gelegen stadsvilla met winkelruimte en (foto)studio met aansluitend een bijzonder grote tuin. Totale perceelgrootte is 1.053 m². 
 
De locatie is de oude kern van Cuijk, aansluitend aan de Kerk, het winkelgebied en het culturele deel van Cuijk. Het deel achter de dijk vormt de oever van de Maas met iets verderop een veerpont naar de andere zijde van de Maas. ...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1850 Woonoppervlakte 250 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

Centraal gelegen stadsvilla met winkelruimte en (foto)studio met aansluitend een bijzonder grote tuin. Totale perceelgrootte is 1.053 m². 
 
De locatie is de oude kern van Cuijk, aansluitend aan de Kerk, het winkelgebied en het culturele deel van Cuijk. Het deel achter de dijk vormt de oever van de Maas met iets verderop een veerpont naar de andere zijde van de Maas. 
 
Het oorspronkelijke bouwjaar is volgens de BAG inschrijving ca. 1850, voor zover na te gaan als woning. 
In 1958 is een gedeelte van de toenmalige woning verbouwd tot winkelruimte voor fotografie, eind van de 60'er jaren is uitgebreid aan de achterzijde met de studio.  
Rond 1992 is de woonruimte aangepast met nieuwe houten kozijnen met dubbel glas, de nieuwe keuken is toen geplaatst en de ruimte is uitgebreid aan de achterzijde. Tevens is toen de huidige grote winkelpui gerealiseerd. 
In 2009 zijn de houten kozijnen op de eerste verdieping aan de achterzijde vernieuwd en voorzien van dubbel glas. 
De badkamer is in 2012 geheel vernieuwd. 
 

Indeling: 

Begane grond: toegang/etalage naar winkel met kantoor/werkplaats en studio tezamen ca. 140 m² groot. Via de zijkant van de woning en aparte toegang naar het woongedeelte, entree, gang met kantoor, toilet, woonkeuken welke doorloopt naar de woonkamer. Vanuit de gang is er tevens een toegang naar de winkel, het souterrain en de trap naar de verdieping. 
 
Eerste verdieping: 4 (slaap)kamers waarvan 1 met inloopkast en toegang naar dakterras, badkamer en werkkamer. 
 
Tweede verdieping: 3 kamers, zolderkamer en open zolderruimte 
 
Souterrain: de oorspronkelijke woning is geheel onderkelderd! 
 
Tuin: achter het woonhuis bevindt zich een enorme tuin, die aansluitend aan het huis smaller is, maar daarna uitloopt in breedte tot een oppervlak van meer dan 700 m2 

 
Bestemming: 


De bestemming ter plaatse is detailhandel - 1, wat houdt dit in: 
a. op de begane grond: 
1. detailhandel; 
2. dienstverlening; 
3. alleen ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf' is een bedrijf toegestaan, vallend in maximaal categorie 2, zoals opgenomen in bijlage 3 'Staat van Bedrijfsactiviteiten - bedrijf' van de regels; (geen aanduiding 'bedrijf') 
4. na bedrijfsbeëindiging mag de voormalige dienstruimte betrokken worden bij de bestaande bovenwoning(en), waarbij het totaal aantal woningen niet mag toenemen; 
 
b. op de verdiepingslagen: 
1. wonen; 
2. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel' is ook detailhandel op de verdiepingslaag toegestaan; (geen aanduiding 'detailhandel') 
 
in afwijking van lid a. geldt dat: 
1. alleen ter plaatse van de aanduiding 'garage' een gebouw gebruikt mag worden voor de stalling van voertuigen die niet behoren tot de aanwezige en bestemde activiteiten; 
2. ter plaatse van de aanduiding 'wonen' ook wonen is toegestaan; (geen aanduiding 'wonen') 
 
Op grond van de verleende bouwvergunningen is het wonen op de begane grond toegestaan. 
De locatie valt onder het horeca-concentratiegebied. 
 
Gezien het bovenstaande is een exploitatie die samenhangt met horeca het meest in de richting van de de wensen van de gemeente Cuijk, echter andere invullingen zijn hierbij niet uitgesloten en zullen in overleg met de gemeente Cuijk besproken moeten worden. 
 
De woning heeft een voorlopig energielabel F. 
Een voorlopig label heeft geen officiële status. Het is bedoeld als kennismaking met het energielabel.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 525.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Halfvrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Kenmerken Bedrijfs- of dienstwoning Bouwjaar 1850 Bouwjaar toelichting Naderhand verbouwd en uitgebreid Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 250 m² Perceeloppervlakte 1053 m² Overige inpandige ruimte 58 m² Inhoud 1617 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 7 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 720 m² (40.0 m bij 18.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte en winkel Huidige bestemming Wonen detailhandel Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel, Rookkanaal, Dakraam, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Cuijk Sectie C Perceelnummer 2786 Oppervlakte 350 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Cuijk Sectie C Perceelnummer 1221 Oppervlakte 703 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring