Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
12 | De Smidse | Type B (Bouwnummer 12) in Cuijk 5431 CE

12 | De Smidse | type B (Bouwnummer 12)

5431 CE Cuijk
Koopsom € 299.000,- v.o.n.

Omschrijving

De Molenstraat in Cuijk heeft een uniek karakter: op de route vanaf het centraal station naar het gemeentehuis ligt een charmante straat met woningen, speciaalzaken, kleine bedrijven en een monumentaal fabriekspand. De Molenstraat gaat de komende jaren een stevige kwaliteitsimpuls krijgen: een aantal voormalige bedrijfspanden gaan plaats maken voor nieuwbouw en de gemeente gaat de straat opnieuw...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 75 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

De Molenstraat in Cuijk heeft een uniek karakter: op de route vanaf het centraal station naar het gemeentehuis ligt een charmante straat met woningen, speciaalzaken, kleine bedrijven en een monumentaal fabriekspand. De Molenstraat gaat de komende jaren een stevige kwaliteitsimpuls krijgen: een aantal voormalige bedrijfspanden gaan plaats maken voor nieuwbouw en de gemeente gaat de straat opnieuw inrichten. In het project De Smidse gaat het om een oud bedrijfspand dat wordt herontwikkeld.
Hier komt een nieuw gebouw met 24 appartementen, variërend in grootte van 67 m² tot 94 m². Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een buitenruimte. Op de locatie was ooit een smederij gevestigd: hieraan ontleent het project ook haar naam De Smidse.
 
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 299.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 75 m² Inhoud 198 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Energie Energie Prestatie Coëff. 0.4 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Lift, Zonnecollectoren

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.