Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Goudenrijderstede in Cuijk 5431 AB

Goudenrijderstede

5431 AB Cuijk
Koopsom € 150.000,- k.k.

Omschrijving

Altijd al de wens gehad om met een andere partij een twee-onder-een-kapwoning te bouwen? Dit kan nu op deze kavel aan de Goudenrijderstede te Cuijk.

Aan de rand van Cuijk aan de Goudenrijderstede gelegen nieuwbouwperceel van 820 m² met de bouwmogelijkheid voor twee halfvrijstaande woningen. Het perceel is gelegen nabij een basisschool, diverse speelvoorzieningen, een kinderboerderij...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al de wens gehad om met een andere partij een twee-onder-een-kapwoning te bouwen? Dit kan nu op deze kavel aan de Goudenrijderstede te Cuijk.

Aan de rand van Cuijk aan de Goudenrijderstede gelegen nieuwbouwperceel van 820 m² met de bouwmogelijkheid voor twee halfvrijstaande woningen. Het perceel is gelegen nabij een basisschool, diverse speelvoorzieningen, een kinderboerderij en het buitengebied.   

Diverse gegevens:
Kopers dienen zelf de grens tussen de 2 kavels aan te geven, de kosten hiervan zijn voor rekening van kopers.
De projectnotaris van Mooiland is notariskantoor Cuijk.
De vraagprijs is exclusief btw en kosten koper.

INFORMATIE GEMEENTE CUIJK
Ligging
De gemeente Cuijk is gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, direct aan de Maas en aan de autosnelweg A73. Nijmegen bevindt zich op 20 autominuten, in Cuijk is een NS-station met een treinverbinding tussen Nijmegen en Venlo. Net over de Duitse grens, op circa 30 autominuten, ligt het vliegveld “Airport Weeze”.

Wonen
De volgende woonkernen vormen samen de gemeente Cuijk: Cuijk, Beers, Haps, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Vianen. In totaal wonen er ca. 25.000 mensen in de gemeente Cuijk, Cuijk zelf is verreweg de grootste woonkern met ca. 17.000 inwoners, er wordt hier momenteel veel nieuwbouw gerealiseerd.

Sport en ontspanning
Recreatie- / natuurgebied de “Kraaijenbergse Plassen” bevindt zich op ca. 2 kilometer, hier zijn tal van watersportactiviteiten mogelijk. Aan de overzijde van de Maas bevinden zich de bossen van Noord- Limburg, een walhalla voor mountainbikers, te bereiken via de veerpont. In Cuijk is een schouwburg, een overdekt zwembad, een sporthal en er zijn diverse sportparken. Tal van (sport)verenigingen vindt u in zowel Cuijk als de andere woonkernen.

Winkels
Cuijk biedt een gevarieerd winkelaanbod, onder andere in een overdekt winkelcentrum. Elke woensdagmiddag is er markt en elke vrijdagavond is er koopavond. Voor de dagelijkse levensbehoeften kan men eveneens in Beers en Haps terecht. In de dorpen Boxmeer, Gennep, Uden en Venray is het eveneens gezellig winkelen, Nijmegen is de dichtstbijzijnde ‘grote stad’.

Scholen
In Cuijk zijn meerdere basisscholen. Elke woonkern, met uitzondering van Linden en Katwijk, beschikt over een eigen basisschool. Het voortgezet onderwijs (MAVO, HAVO en VWO) alsook het lager en middelbaar beroepsonderwijs kan in Cuijk gevolgd worden, ook is er een school voor speciaal onderwijs. In Nijmegen kan het hoger beroepsonderwijs en de Universiteit gevolgd worden, gemakkelijk te bereiken per trein.

Gezondheidszorg
Er zijn meerdere tandartsen, fysiotherapeuten, logopedistes en dierenartsen te vinden in Cuijk en er zijn meerdere huisartsenpraktijken en apotheken. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Nijmegen en Venlo.

Contactgegevens gemeente Cuijk
Bezoekadres:
Louis Jansenplein 1
5431 BV  Cuijk
Postadres:  
Postbus 10001       
5430 DA  Cuijk
Telefoonnummer: 0485 – 39 66 00
Faxnummer: 0485 – 31 77 74
E-mail: gemeente@cuijk.nl
Website: www.cuijk.nl
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 150.000,- kosten koper Specificatie BTW belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 820 m² Kadasteroppervlakte 820 m² Kadastrale gegevens Gemeente Cuijk Sectie A Perceelnummer 5773 Oppervlakte 820 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring