Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
De Messemaker Kavel 15 in Cuijk 5431 KR

De Messemaker kavel 15

5431 KR Cuijk
Koopsom € 299.000,- v.o.n.

Omschrijving

Op een unieke locatie, verspreidt in het bos bestaat de mogelijkheid tot de aankoop van een ruime kavel geschikt voor de bouw van een bijzondere, exclusieve woning. U koopt de kavel met een eigen keuze van de woning, passend binnen het bestemmingsplan.

Kaveloppervlakte 815 m², bouwvlak maximaal ca. 158 m², 1 vrijstaande woning, parkeren op eigen terrein (minimaal 2 plaatsen)....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een unieke locatie, verspreidt in het bos bestaat de mogelijkheid tot de aankoop van een ruime kavel geschikt voor de bouw van een bijzondere, exclusieve woning. U koopt de kavel met een eigen keuze van de woning, passend binnen het bestemmingsplan.

Kaveloppervlakte 815 m², bouwvlak maximaal ca. 158 m², 1 vrijstaande woning, parkeren op eigen terrein (minimaal 2 plaatsen).

Uw huis kunt u naar eigen idee ontwerpen zolang u zich houdt aan de regels en voorschriften die daarvoor gelden, waaronder de planologische voorschriften. Wel wordt door de ligging in het bos een aantal bijzondere eisen gesteld aan de architectuur van de woning. Daarom heeft de gemeente Cuijk een beeldkwaliteitsplan vastgesteld met kwaliteitscriteria waaraan de ontwerpen moeten voldoen.

De bestaande bomen en struiken moeten behouden blijven, hierdoor blijft het natuurlijke karakter van het bos behouden. Dit wordt zelfs versterkt door de ontwikkeling van natuur rondom de vijver in het midden van het gebied. Op het veld worden her en der nog wat struiken en bomen geplant, waardoor een terrein ontstaat waar plant en dier zich goed thuis voelen. Ook aan de zuidkant van de kavels, waar het bos grenst aan akkers en velden, worden nog wat meer bomen geplant zodat er een natuurlijke overgang naar het aangrenzende bos ontstaat.

INFORMATIE GEMEENTE CUIJK:
Ligging
De gemeente Cuijk is gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, direct aan de Maas en aan de autosnelweg A73. Nijmegen bevindt zich op 20 autominuten, in Cuijk is een NS-station met een treinverbinding tussen Nijmegen en Venlo. Net over de Duitse grens, op circa 30 autominuten, ligt het vliegveld “Airport Weeze”.

Wonen
De volgende woonkernen vormen samen de gemeente Cuijk: Cuijk, Beers, Haps, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Vianen. In totaal wonen er ca. 25.000 mensen in de gemeente Cuijk, Cuijk zelf is verreweg de grootste woonkern met ca. 17.000 inwoners, er wordt hier momenteel veel nieuwbouw gerealiseerd.

Sport en ontspanning
In het recreatie-/ natuurgebied de “Kraaijenbergse Plassen” zijn tal van watersportactiviteiten mogelijk. Aan de overzijde van de Maas bevinden zich de bossen van Noord-Limburg, een walhalla voor mountainbikers, te bereiken via de veerpont. In Cuijk is een schouwburg, een overdekt zwembad, een sporthal en er zijn diverse sportparken. Tal van (sport)verenigingen vindt u in zowel Cuijk als de andere woonkernen.

Winkels
Cuijk biedt een gevarieerd winkelaanbod, onder andere in een overdekt winkelcentrum. Elke woensdagmiddag is er markt en elke vrijdagavond is er koopavond. Voor de dagelijkse levensbehoeften kan men eveneens in Beers en Haps terecht. In de dorpen Boxmeer, Gennep, Uden en Venray is het eveneens gezellig winkelen, Nijmegen is de dichtstbijzijnde ‘grote stad’.

Scholen
In Cuijk zijn meerdere basisscholen. Elke woonkern, met uitzondering van Linden en Katwijk, beschikt over een eigen basisschool. Het voortgezet onderwijs (MAVO, HAVO en VWO) alsook het lager en middelbaar beroepsonderwijs kan in Cuijk gevolgd worden, ook is er een school voor speciaal onderwijs. In Nijmegen kan het hoger beroepsonderwijs en de Universiteit gevolgd worden, gemakkelijk te bereiken per trein.

Gezondheidszorg
Er zijn meerdere tandartsen, fysiotherapeuten, logopedistes en dierenartsen te vinden in Cuijk en er zijn meerdere huisartsenpraktijken en apotheken. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Nijmegen en Venlo.

Contactgegevens gemeente Cuijk
Bezoekadres: Louis Jansenplein 1
5431 BV  Cuijk
Postadres: Postbus 10001        
5430 DA  Cuijk
Telefoonnummer: 0485 – 39 66 00
Faxnummer: 0485 – 31 77 74
E-mail: gemeente@cuijk.nl
Website: www.cuijk.nl
 
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 299.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, in woonwijk en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 815 m² Kadasteroppervlakte 815 m² Kadastrale gegevens Gemeente Cuijk Sectie D Perceelnummer 2401 Oppervlakte 815 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.