Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
1 Zandstraat Appartement (Bouwnummer 1) in Gennep 6591 DA

1 Zandstraat appartement (Bouwnummer 1)

6591 DA Gennep
Koopsom € 198.900,- v.o.n.

Omschrijving

De Zandstraat ligt midden in het centrum van het karakteristieke Gennep. Aan deze weg met mooie winkels, wordt nu plaats gemaakt voor woningbouw in combinatie met een winkelunit.
De winkelstraat heeft nog steeds de gezellige uitstraling van vroeger. De herontwikkeling van deze plek draagt bij aan deze sfeer, door deze appartementen met klassieke stijlelementen aan de Zandstraat, past deze...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 66 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

De Zandstraat ligt midden in het centrum van het karakteristieke Gennep. Aan deze weg met mooie winkels, wordt nu plaats gemaakt voor woningbouw in combinatie met een winkelunit.
De winkelstraat heeft nog steeds de gezellige uitstraling van vroeger. De herontwikkeling van deze plek draagt bij aan deze sfeer, door deze appartementen met klassieke stijlelementen aan de Zandstraat, past deze prima in het straatbeeld en versterken we deze sfeer weer helemaal.

Het project is gelegen aan de Zandstraat/Zuidwal te Gennep en maakt onderdeel uit van een gezamenlijk plan betreffende twee appartementengebouwen van in totaal 9 appartementen en 1 commerciële ruimte.
Gebouw 1 is gelegen aan de Zuidwal 43-45 en bevat 4 appartementen die worden gerealiseerd in twee bouwlagen op de eerste en tweede verdieping, op de begane grond wordt een commerciële ruimte gerealiseerd. Gebouw 2 is gelegen aan de Zuidwal 9 en bevat 5 appartementen die worden gerealiseerd in drie bouwlagen. Op de begane grond bevindt zich 1 appartement en op de eerste en tweede verdieping bevinden zich telkens 2 appartementen. Op de begane grond van gebouw 2 bevinden zich 9 bergingen welke zowel voor de appartementen van gebouw 1 als gebouw 2 zijn bedoeld. Parkeren kan men in de omgeving.

Gennep heeft een rijke historie. De naam is afgeleid van het Keltische ‘Ganapja’. Het verwijst naar de locatie van Gennep: een plaats waar twee wateren samenkomen, de Maas en de Niers. Op een doorwaadbare plaats op deze plek kwamen zowel een noord-zuidelijke als een oost-westelijke weg van de Romeinen samen. Onder andere het stadhuis, de Martinustoren, de protestantse kerk en het Petershuis herinneren aan vroegere tijden. Het mooie straatbeeld, de interessante musea, de culturele evenementen, de cafeetjes en het fijne winkelcentrum maken Gennep meer dan de moeite waard. Via de rijksweg Nijmegen-Maastricht is het stadje prima bereikbaar en in de mooie omgeving kan worden genoten van de rust. Het gezellige stadje telt ongeveer 9.189 inwoners en heeft alle voorzieningen binnen handbereik, van scholen tot sportgelegenheden waarvan men kan genieten, kortom een mooi stukje Limburg.

 
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 198.900,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 66 m² Inhoud 242 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.