Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Oliestraat 22 in Gennep 6591 DG

Oliestraat 22

6591 DG Gennep
Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Omschrijving

Wilt een rondleiding door deze woning, klik dan hier
 

In het karakteristieke centrum van Gennep en op loopafstand gelegen van alle dagelijkse voorzieningen, ligt deze loods/ magazijnruimte. 
In het bestemmingsplan is het pand ingedeeld onder de functie bedrijfsruimte. Voor de
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1970 Woonoppervlakte 266 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Wilt een rondleiding door deze woning, klik dan hier
 

In het karakteristieke centrum van Gennep en op loopafstand gelegen van alle dagelijkse voorzieningen, ligt deze loods/ magazijnruimte. 
In het bestemmingsplan is het pand ingedeeld onder de functie bedrijfsruimte. Voor de gemeente kan deze functie gehandhaafd blijven. Volgens het bestemmingsplan is de buurt waarin de loods ligt echter aangewezen t.b.v. woningen.

Indeling: 
Kelder: ± 22 m².
Begane grond: opslagruimte van ± 133 m².
1e verdieping: opslagruimte van ± 133 m².

Diverse gegevens:
Middels een planologische procedure (kruimelregeling) staat de gemeente welwillend tegenover de wijziging van de functie van het pand naar een woonfunctie. Voor de gemeente zijn vier opties denkbaar: (1) de functie van het hele pand wijzigen in een woonfunctie of (2) voor een splitsing in twee woonhuizen of (3) een splitsing van het pand in een woonhuis met bedrijfsruimte of (4) het pand splitsen in meerdere appartementen (maximaal vier appartementen).
Er is wel een aansluiting aanwezig voor elektriciteit, niet voor water en riolering.
De scheidingswand en het plafond van het voorste gedeelte zijn afgewerkt met asbesthoudende platen.

INFORMATIE GEMEENTE GENNEP
Algemeen
De gemeente Gennep ligt in een prachtige natuurlijke omgeving in het uiterste puntje van Noord-Limburg, op circa 40 km van Venlo en circa 20 km van Nijmegen.

De gemeente Gennep heeft een oppervlakte van bijna 5.040 ha en telt ruim 17.000 inwoners, verdeeld over de woonkernen Gennep, Ottersum, Ven-Zelderheide, Milsbeek en Heijen.
Het totaal aantal woningen in deze gemeente bedraagt 6.082.
 
De volgende gegevens zijn gebaseerd op de cijfers d.d. 1 januari 2019.
Inwoners per dorp:
- Gennep: 9.192
- Ottersum: 2.259
- Ven-Zelderheide: 807
- Milsbeek: 2.769
- Heijen: 2.045

Werkgelegenheid
De industrie in Gennep heeft een brede samenstelling, zoals de metaal- en aanverwante industrie, steen- en aardewerkfabrieken en een sterk ontwikkelde transportsector. Daarnaast heeft Gennep samen met gemeente Bergen het industrieschap “De Grens” gevormd. Dit industrieschap zorgt voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein “De Grens”. Dit terrein ligt direct aan de Rijksweg A77 bij de grensovergang Gennep-Goch. Een gunstige ligging dus, bij een knooppunt van internationaal goederenvervoer tussen de Randstad / Europoort en het Ruhrgebied / Zuid-Duitsland. Veel inwoners van de gemeente Gennep vinden werkgelegenheid bij bedrijven op de twee industrieterreinen, maar ook buiten de gemeente, zoals o.a. in Boxmeer, Cuijk, Bergen (L), Nijmegen, Venlo, Venray en plaatsen in Duitsland.

Natuur, recreatie en cultuur
De gemeente Gennep is rijk aan natuurschoon. Het landschap is zeer afwisselend van karakter. Ten noorden ligt een vrij vlak agrarisch gebied wat over gaat in heuvelachtige bossen. Voor het zuiden van de gemeente zijn met name het Maasheggengebied en de beboste stuifduinen kenmerkend. 
 
Watersport is te vinden in Heijen (Maas), Plasmolen (Mookerplas), Well (Leukermeer) en Beers (Kraayenbergse plassen). Cultuurhistorisch heeft Gennep ook het één en ander te bieden, zoals de historische stadskern met het monumentale stadhuis, de middeleeuwse stadsmuur, het streekmuseum, de historische hervormde kerk en het kasteel in Heijen.

Openbaar vervoer en verkeer
Het openbaar vervoer vindt hoofdzakelijk plaats per bus. Steden als Venlo en Nijmegen zijn goed bereikbaar per bus. Het dichtstbijzijnde trein station vindt u in Vierlingsbeek, Boxmeer, Cuijk of Molenhoek. De A77 en A73 liggen op korte afstand van waaruit u verbinding vindt met de rest van Nederland en Duitsland.
Het vliegveld “Airport Weeze” vindt u net over de grens bij Weeze, nabij Goch, te bereiken in ca. 20 autominuten. Vele Europese bestemmingen worden vanaf hier aangevlogen.

Scholen
In de gemeente Gennep zijn verschillende basisscholen te vinden. Elk dorp beschikt over een eigen basisschool. Scholen met betrekking tot het voortgezet onderwijs zijn te vinden in Gennep (VMBO en HAVO), Boxmeer en Cuijk (VMBO, HAVO, VWO). In Nijmegen en Venlo zijn praktisch alle opleidingsmogelijkheden te vinden. De Katholieke Universiteit is in Nijmegen, te bereiken per bus. Kinderdagverblijven vindt u in Gennep en Ottersum. In Gennep is een school voor speciaal onderwijs.

Gezondheidszorg
Er zijn in de gemeente Gennep meerdere huisartsenpraktijken en apotheken. Verder zijn er diverse tandartsen, fysiotherapeuten, logopedisten e.d. gevestigd. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Venlo en Nijmegen. Uiteraard ontbreekt ook een dierenarts niet.

Winkelvoorziening
Gennep heeft een ruim aanbod aan winkels. Alle noodzakelijke winkels zijn voorhanden. Voor het winkelen in grotere plaatsen komen Boxmeer, Nijmegen, Venray, Venlo en Kleve (D) in aanmerking.

Sport en ontspanning
Gennep beschikt over een overdekt zwembad, een sporthal en een sportschool. Tevens zijn er diverse sportparken en sportterreinen (tennis, voetbal en atletiek). Afferden beschikt over een 18 holes golfbaan “Bleijenbeek”. De gemeente beschikt over verschillende leuke eetgelegenheden. Het bosrijk gebied “Het Reichswald” is een walhalla voor mountainbikers.

Wensbus
De gemeente beschikt over een wensbus. Deze wensbus is bedoeld om binnen de gemeente Gennep vervoer op maat te verzorgen, dit voor (meestal) ouderen die woonachtig zijn in Ottersum, Ven-Zelderheide en Milsbeek.
Inwoners van andere delen van Gennep kunnen gebruik maken van de wensbus voor ritten van / naar Ottersum, Ven-Zelderheide of Milsbeek.
Buiten de gemeente Gennep is het mogelijk vervoerd te worden van en naar het ziekenhuis in Beugen, dagcentrum in Beugen en zorgcentrum in Boxmeer.

Contactgegevens gemeente Gennep
Bezoekadres: Ellen Hoffmannplein 1
6591 CP Gennep
Postadres: Postbus 9003
6590 HD Gennep
Telefoonnummer: 0485 - 49 41 41
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 125.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 266 m² Perceeloppervlakte 163 m² Overige inpandige ruimte 22 m² Inhoud 1366 m³ Aantal kamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Geen isolatie Warmwater Geen Verwarming Geen verwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Huidig gebruik loods/magazijn Huidige bestemming woondoeleinden Kadastrale gegevens Gemeente Gennep Sectie C Perceelnummer 1473 Oppervlakte 163 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Oliestraat 22 in Gennep 6591 DG Oliestraat 22 in Gennep 6591 DG Oliestraat 22 in Gennep 6591 DG Oliestraat 22 in Gennep 6591 DG Oliestraat 22 in Gennep 6591 DG

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.