Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Beerseweg 6 C in Haps 5443 BE

Beerseweg 6 C

5443 BE Haps
Vraagprijs € 149.000,- k.k.

Omschrijving

Gelegen in het centrum van Haps, op een goede locatie in een rustige buurt en op loopafstand van alle voorzieningen, toekomstige RIANTE BOUWKAVEL. Met de mogelijkheid voor de bouw van een royaal vrijstaand woonhuis of 2 halfvrijstaande woningen. 

Diverse gegevens:
De kosten voor kadastrale uitmeting komen voor rekening van koper.
De kosten...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Gelegen in het centrum van Haps, op een goede locatie in een rustige buurt en op loopafstand van alle voorzieningen, toekomstige RIANTE BOUWKAVEL. Met de mogelijkheid voor de bouw van een royaal vrijstaand woonhuis of 2 halfvrijstaande woningen. 

Diverse gegevens:
De kosten voor kadastrale uitmeting komen voor rekening van koper.
De kosten voor aanvraag van de bouwvergunning en bijbehorende onderzoeken komen voor rekening van koper.
De kosten voor aanpassing van het bestemmingsplan t.b.v. de Gemeente Cuijk komen voor rekening van koper, contactpersoon bij Gemeente Cuijk is de heer B. Theunissen, 0485 – 39 66 00.
Gelegen nabij het centrum van Haps, op loopafstand van de dorpsvoorzieningen en een goede bereikbaarheid vanaf de autosnelweg A73.

VRAAGPRIJS: € 149.000,- k.k. exclusief bouwvergunning.
HET HUISNUMMER IS FICTIEF!


INFORMATIE GEMEENTE CUIJK:

Ligging
De gemeente Cuijk is gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, direct aan de Maas en aan de autosnelweg A73. Nijmegen bevindt zich op 20 autominuten, in Cuijk is een NS-station met een treinverbinding tussen Nijmegen en Venlo. Net over de Duitse grens, op circa 30 autominuten, ligt het vliegveld “Airport Weeze”.

Wonen
De volgende woonkernen vormen samen de gemeente Cuijk: Cuijk, Beers, Haps, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Vianen. In totaal wonen er ca. 25.000 mensen in de gemeente Cuijk, Cuijk zelf is verreweg de grootste woonkern met ca. 17.000 inwoners, er wordt hier momenteel veel nieuwbouw gerealiseerd.

Sport en ontspanning
Recreatie- / natuurgebied de “Kraaijenbergse Plassen” bevindt zich op ca. 2 kilometer, hier zijn tal van watersportactiviteiten mogelijk. Aan de overzijde van de Maas bevinden zich de bossen van Noord Limburg, een walhalla voor mountainbikers, te bereiken via de veerpont. In Cuijk is een schouwburg, een overdekt zwembad, een sporthal en er zijn diverse sportparken. Tal van (sport)verenigingen vindt u in zowel Cuijk als de andere woonkernen.

Winkels
Cuijk biedt een gevarieerd winkelaanbod, onder andere in een overdekt winkelcentrum. Elke woensdagmiddag is er markt en elke vrijdagavond is er koopavond. Voor de dagelijkse levensbehoeften kan men eveneens in Beers en Haps terecht. In de dorpen Boxmeer, Gennep, Uden en Venray is het eveneens gezellig winkelen, Nijmegen is de dichtstbijzijnde ‘grote stad’.

Scholen
In Cuijk zijn meerdere basisscholen. Elke woonkern, met uitzondering van Linden en Katwijk, beschikt over een eigen basisschool. Het voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO) alsook het lager- en middelbaar beroepsonderwijs kan in Cuijk gevolgd worden, ook is er een school voor speciaal onderwijs. In Nijmegen kan het hoger beroepsonderwijs en de Universiteit gevolgd worden, gemakkelijk te bereiken per trein.

Gezondheidszorg
Er zijn meerdere tandartsen, fysiotherapeuten, logopedistes en dierenartsen te vinden in Cuijk en er zijn meerdere huisartsenpraktijken en apotheken. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Nijmegen en Venlo.

Contactgegevens gemeente
Bezoekadres:         
Louis Jansenplein 1
5431 BV  Cuijk
Postadres:        
Postbus 10001        
5430 DA  Cuijk
Telefoonnummer: 0485 – 39 66 00
Faxnummer: 0485 – 31 77 74
E-mail: gemeente@cuijk.nl
Website: www.cuijk.nl

 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 149.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 651 m² Kadasteroppervlakte 651 m² Kadastrale gegevens Gemeente Cuijk Sectie L Perceelnummer 2015 Oppervlakte 651 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.