Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Beerseweg in Mill 5451 NR

Beerseweg

5451 NR Mill
Koopsom € 289.000,- v.o.n.

Omschrijving

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen geheel naar uw eigen wensen? Dan biedt deze ruime bouwkavel u daartoe de mogelijkheid! Met een bouwvolume van maximaal 1.500 m³ (of groter o.g.v. afwijkende regels bestemmingsplan) kan de woning ook geschikt worden gemaakt voor bijvoorbeeld een beroep aan huis. De bouwkavel is gelegen op een prachtige woonlocatie aan de entree van het dorp, nabij de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen geheel naar uw eigen wensen? Dan biedt deze ruime bouwkavel u daartoe de mogelijkheid! Met een bouwvolume van maximaal 1.500 m³ (of groter o.g.v. afwijkende regels bestemmingsplan) kan de woning ook geschikt worden gemaakt voor bijvoorbeeld een beroep aan huis. De bouwkavel is gelegen op een prachtige woonlocatie aan de entree van het dorp, nabij de dagelijkse voorzieningen, recreatieplassen, landgoed "Tongelaar" en de "De Molenheidse bossen" en op korte afstand (ca. 10 minuten) van de A73, richting Nijmegen-Venlo.
Een zijde van het perceel biedt uitzicht op een open bebouwingsstructuur van woningen en de andere zijde op een open agrarisch en landelijk gebied.

Kavel:
De koopsom is € 289.000,- v.o.n. exclusief bouwvergunning.
De kavel is 1.720 m² groot.

Diverse gegevens:
De kosten voor aanvraag van de omgevingsvergunning zijn voor rekening van koper.
Zie www.ruimtelijkeplannen.nl voor bestemmingsplan.
Ruime bebouwingsmogelijkheden van de woning en bijgebouw.
In de kern van Mill ligt een bijzonder dorpslandschap, bekend als "De Peelkanaalzone". Hier is een grote "Fitland" vestiging. amen met kliniek "Via Sana" is "Fitland" een grote publiekstrekker. Een bijzondere publiekstrekker op het "Fitland"-complex is de "Welnessboot".
In Mill zijn veel sportverenigingen actief, zowel in binnen-  als buitensport.

INFORMATIE GEMEENTE MILL EN SINT HUBERT
Ligging
De gemeente Mill is gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, aan de provinciale weg N264, op circa 10 autominuten van de autosnelweg de A73. Uden is de dichtstbijzijnde middelgrote plaats, deze ligt op circa 15 autominuten. De lijnbus die rijdt tussen Uden en Nijmegen heeft een aantal haltes in Mill. Op ongeveer 45 minuten rijden ligt vliegveld Eindhoven. Net over de Duitse grens, op ongeveer 45 minuten rijden, ligt vliegveld “Airport Weeze”.

Contactgegevens gemeente Mill en Sint Hubert
Bezoekadres: Kerkstraat 1, 5451 BM Mill
Postadres: Postbus 7, 5360 AA Grave        
Telefoonnummer: 0485 – 460 300
E-mail: info@gemeente-mill.nl
Website: www.gemeente-mill.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 289.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1720 m² Kadasteroppervlakte 1720 m² Kadastrale gegevens Gemeente Mill Sectie N Perceelnummer 624 Oppervlakte 1720 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.