Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Harry Kepserplein in Sint Agatha 5435 XV

Harry Kepserplein

5435 XV Sint Agatha
Koopsom € 125.000,- v.o.n.

Omschrijving

Altijd al zelf uw woning willen bouwen? Dan is dit uw kans! Aan het Harry Kepserplein is er plaats voor 3 vrijstaande woningen op ruime kavels. Een eigen huis bouwen is een droom van velen. Alles precies op de manier zoals het voor u perfect is; een uniek eigen huis. Met een bouwkavel aan het Harry Kepserplein kunt u deze droom laten uitkomen.

De kavels variëren in grootte van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al zelf uw woning willen bouwen? Dan is dit uw kans! Aan het Harry Kepserplein is er plaats voor 3 vrijstaande woningen op ruime kavels. Een eigen huis bouwen is een droom van velen. Alles precies op de manier zoals het voor u perfect is; een uniek eigen huis. Met een bouwkavel aan het Harry Kepserplein kunt u deze droom laten uitkomen.

De kavels variëren in grootte van 398 m² tot 503 m². U bent als koper vrij in de keuze van architect en aannemer. Wel dient er rekening gehouden te worden met het bestemmingsplan.

LIGGING
De kavels zijn gelegen in het dorp Sint Agatha in de gemeente Cuijk op een steenworp afstand van de rivier de Maas en aan de rand van het Unesco biosfeer gebied de Maasheggen.

Het centrum van Nijmegen is gelegen op 20 kilometer en binnen 25 minuten bereikbaar met de auto. Ook op de fiets is Nijmegen snel bereikbaar, vooral wanneer de nieuwe fietsbrug over de Maas in 2020 gereed is en onderdeel gaat vormen van de snelfietsroute naar Nijmegen. Op nog geen 4 km bevindt zich in Cuijk het NS-station met een treinverbinding tussen Nijmegen en Venlo. Net over de Duitse grens, op circa 30 autominuten, ligt het vliegveld “Airport Weeze”.

INFORMATIE SINT AGATHA EN CUIJK:
Wonen
De volgende woonkernen vormen samen de gemeente Cuijk: Cuijk, Beers, Haps, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Vianen. In totaal wonen er ca. 25.000 mensen in de gemeente Cuijk, Cuijk zelf is verreweg de grootste woonkern met ca. 17.000 inwoners en Sint Agatha telt ca. 550 inwoners.

Sport en ontspanning
In het recreatie- / natuurgebied de “Kraaijenbergse Plassen” zijn tal van watersportactiviteiten mogelijk. Aan de overzijde van de Maas bevinden zich de bossen van Noord- Limburg, een walhalla voor mountainbikers, te bereiken via de veerpont. In Cuijk is een schouwburg, een overdekt zwembad, een sporthal en er zijn diverse sportparken. Tal van (sport)verenigingen vindt u in zowel Cuijk als in Sint Agatha (voetbal, tennis, korfbal). In Sint Agatha is voorts een multifunctioneel centrum voor sport en verenigingen.

Winkels
Cuijk biedt een gevarieerd winkelaanbod, onder andere in een overdekt winkelcentrum. Elke woensdagmiddag is er markt en elke vrijdagavond is er koopavond. In de dorpen Boxmeer, Gennep, Uden en Venray is het eveneens gezellig winkelen, Nijmegen is de dichtstbijzijnde ‘grote stad’.

Scholen
Zowel in Sint Agatha als in Cuijk zijn basisscholen. Het voortgezet onderwijs (MAVO, HAVO en VWO) alsook het lager en middelbaar beroepsonderwijs kan in Cuijk gevolgd worden, ook is er een school voor speciaal onderwijs. In Nijmegen kan het hoger beroepsonderwijs en de Universiteit gevolgd worden, gemakkelijk te bereiken per trein of fiets.

Gezondheidszorg
Er zijn meerdere tandartsen, fysiotherapeuten, logopedistes en dierenartsen te vinden in Cuijk en er zijn meerdere huisartsenpraktijken en apotheken. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Nijmegen en Venlo.

BEBOUWINGSMOGELIJKHEDEN EN INRCHTING VAN DE KAVEL
Altijd al zelf uw woning willen bouwen? Dan is dit uw kans! Een eigen huis bouwen is een droom van velen. Alles precies op de manier zoals het voor u perfect is; een uniek eigen huis. Het bouwplan van de door u gewenste droomwoning wordt getoetst door de gemeente aan de eisen in het bestemmingsplan. Dit kavelpaspoort vat de belangrijkste eisen van het bestemmingsplan samen. De verbeelding van de woningen in de 3d plaatjes geven een indruk van wat er bijvoorbeeld mogelijk is. 

De kavels variëren in grootte van 398 m² tot 503 m². U bent als koper vrij in de keuze van architect en aannemer. De voorbeelden zijn gemaakt door Architecten bureau Drijvers uit Oisterwijk.

Op steenworp afstand gelegen van het natuurgebied "De Maasheggen" aan de Maas, een kinderspeeltuin naast de deur, op loopafstand van de basisschool en op enkele minuten rijden ligt Cuijk waar volop winkels, supermarkten en horecagelegenheden zijn. 

Weet u al met wie u een twee-onder-een-kapwoning wilt bouwen? Dan kunt u beiden overgaan tot het aankopen van een kavel en daar samen twee-onder-een-kap-woningen realiseren.

BESTEMMINGSPLAN:
•    het gebouw van de hoofdwoning dient binnen het gele vlak te blijven.
•    De maximale bouwhoogte is 10m en de maximale goot hoogte is 6m. De woning is voorzien van een hellend dak (minimaal 20° en maximaal 65°). De nokrichting mag loodrecht of evenwijdig aan de straatkant zijn.
•    Erkers?
•    Bijgebouwen staan mimimaal 3 m van de voorste bouwgrens en beslaan maximaal 60 m2. Bijgebouwen zijn maximaal 5 m hoog en hebben een goothoogte van maximaal 3 m.
•    Indien uw woning niet precies binnen de regels van het bestemmingsplan past, is het soms mogelijk om gering af te wijken. In een dergelijke situatie is het mogelijk om uw ideeën voor te leggen aan de gemeente.
•    In principe biedt het bestemmingsplan ook ruimte om een twee-onder-een -kap woning op twee percelen te realiseren.
•    Aangezien op de kavels reeds een bestemmingsplan voor het bouwen van woningen van kracht is, behoeft alleen een omgevingsvergunning (bouwvergunning) aangevraagd te worden voor het bouwen van de woning.

INRICHTING BOUWKAVELS
•    Bij kavel nummer 1 gelden enige restricties ten aanzien van het aantal m2 glasoppervlak aan de west gevel.
•    Het bouwpeil wordt in nader overleg met bouw- en woningtoezicht bepaald.    
•    Aangezien de omliggende maaiveld niveaus in peil enigszins variëren, dient hierop het verloop van het maaiveld van de kavels te worden aangepast. Dit is door de kopers zelf naar wens in te vullen, echter het is verstandig dit voorafgaand met de gemeente te overleggen. Het verloop van het maaiveld kan worden opgevangen met de uitkomende grond van de bouw van de woning.
•    Afgeleid van de gemeentelijke parkeernorm dienen op iedere kavel ten minste twee eigen parkeer gelegenheden te worden aangelegd, bijvoorbeeld een garage en een parkeerplek.
•    De kavels zijn reeds geheel vrij obstakels en gereed om te bouwen. Bodemonderzoek heeft reeeds aangetoond dat er spake is van schone grond.
•    Kabels en leidingen voor gescheiden riool, water, elektra en data zijn aanwezig tot op de perceelsgrens.

PRIJZEN
Kavel 1    398 m²     koopsom     € 125.000,--     von 
Kavel 2     419 m²     koopsom     € 132.000,--     von 
Kavel 3    503 m²     koopsom     € 159.000,--     von 

 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 125.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 503 m² Kadasteroppervlakte 398 m² Kadastrale gegevens Gemeente CUIJK Sectie D Oppervlakte 398 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring