Makelaardij Twan Poels

Stationsplein 86 - 88
5431 CE Cuijk
Tel: 0485-319220
cuijk@twanpoels.nl
Berkenkamp, 5434 PC Vianen Nb Koopsom € 249.000,- k.k.
Berkenkamp in Vianen Nb 5434 PC

Omschrijving

Op deze unieke locatie bestaat de mogelijkheid tot de aankoop van één van de drie ruime bouwkavels welke geschikt zijn voor de bouw van een bijzondere ruime, exclusieve woning. Uw eigen droomhuis bouwen is een wens van velen. Alles precies op de manier zoals u zelf gewenst heeft; kortom een uniek eigen woning. Met één van deze bouwkavels kunt u deze droom laten uitkomen op een prachtige woonlocatie aan de rand van het dorp en het buitengebied.

Kavel 1 (geel gearceerd op kadastrale kaart):
De koopsom is € 249.000,- k.k. exclusief bouwvergunning.
De kavel is 1.045 m² groot.

Kavel 2 (blauw gearceerd op kadastrale kaart): IN OPTIE
De koopsom is € 249.000,- k.k. exclusief bouwvergunning.
De kavel is 1.035 m² groot.

Kavel 3 (oranje gearceerd op kadastrale kaart): VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
De koopsom is € 265.000,- k.k. exclusief bouwvergunning.
De kavel is 1.505 m² groot.

Diverse gegevens:
De kosten voor aanvraag van de omgevingsvergunning zijn voor rekening van koper.
Gelegen op korte afstand van Cuijk waar u alle voorzieningen heeft zoals een gezellig winkelcentrum, station etc. en een goede bereikbaarheid naar de autosnelweg A73.
Zie www.ruimtelijkeplannen.nl voor bestemmingsplan.

INFORMATIE GEMEENTE CUIJK
Ligging
De gemeente Cuijk is gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, direct aan de maas gelegen en aan de autosnelweg A73. Nijmegen bevindt zich op 20 autominuten en is tevens te bereiken via de trein. Op dit moment wordt er een fietsbrug aangelegd tussen Cuijk en Mook dat onderdeel is van de snelfietsroute (MaasWaalpad) tussen Cuijk en Nijmegen. De verwachte oplevering is in het najaar van 2020.

Wonen
De gemeente Cuijk telt 7 woonkernen: Cuijk, Beers, Haps, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Vianen waarin totaal ca. 25.000 mensen wonen.

Sport en ontspanning
Men komt tot rust in recreatie- / natuurgebied De “Kraaijenbergse Plassen” waar volop sportmogelijkheden zijn. Daarnaast beschikt Cuijk over een schouwburg, overdekt zwembad, sporthal en zijn er diverse sportparken en verenigingen in de verschillende woonkernen.

Winkels
Cuijk heeft een levendig winkelgebied met elke woensdag een markt en elke vrijdagavond een koopavond. Nijmegen is de dichtstbijzijnde ‘‘grote stad’’.

Scholen
In de gemeente Cuijk zijn er meerdere basisscholen te vinden. Elke woonkern, met uitzondering van Linden en Katwijk, beschikt over een eigen basisschool. Het voortgezet onderwijs (VMBO, MAVO, HAVO, VWO) als ook het lager en middelbaar beroepsonderwijs kan in Cuijk worden gevolgd. Tevens is er een school voor speciaal onderwijs.

Gezondheidszorg
Er zijn meerdere huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, logopedistes en dierenartsen te vinden in de gemeente Cuijk. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen zijn te vinden in Boxmeer, Venray, Nijmegen en Venlo.   

Contactgegevens gemeente Cuijk
Bezoekadres: Louis Jansenplein 1, 5431 BV  Cuijk
Postadres: Postbus 10001, 5430 DA  Cuijk
Telefoonnummer: 0485 – 39 66 00
E-mail: gemeente@cuijk.nl
Website: www.cuijk.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 249.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1045 m² Kadasteroppervlakte 3585 m² Kadastrale gegevens Gemeente Cuijk Sectie B Perceelnummer 3478 Oppervlakte 1045 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Cuijk Sectie B Perceelnummer 3479 Oppervlakte 1035 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Cuijk Sectie B Perceelnummer 3480 Oppervlakte 1505 m² Eigendomssituatie Volle eigendom