Mijn favorieten

Buitenstate: buitenkansen in wonen

Sinds 1 november 2017 zijn wij aangesloten bij Buitenstate: een samenwerkingsverband tussen geselecteerde NVM makelaars gespecialiseerd in de verkoop van woningen in het buitengebied waar de beleving van rust en ruimte centraal staat. Denk hierbij aan een woonboerderij, villa, landgoed of ander vrijstaand huis. Deze zogenaamde ‘Buitenstates’ vragen om een specifieke benadering.
 

Uitgebreid netwerk

Door de overkoepelende samenwerking hebben we daarvoor een doordachte verkoopstrategie en speciaal ontwikkelde verkooptools tot onze beschikking. Naast kennis en ervaring delen de Buitenstate makelaars vooral ook hun uitgebreide netwerk van kopers en verkopers om uw woning onder de aandacht te brengen.


Kennis van zaken

Door onze jarenlange ervaring met onroerend goed in het buitengebied en veel kennis van de markt, zijn wij daarnaast goed op de hoogte van de specifieke wet- en regelgeving in het buitengebied. Kortom, u bent verzekerd van een correcte en kundige begeleiding bij aan- of verkoop van uw Buitenstate.


Wanneer is een woning een Buitenstate?

Een Buitenstate herkent u aan:
  • vrije ligging
  • ligging buiten de bebouwde kom
  • minimaal 1.000 m² perceel
  • beleving van rust en ruimte
Als de woning aan tenminste drie van de vier kenmerken voldoet, kan het het predikaat Buitenstate krijgen. 


Bekijk hier ons aanbod.

Meer landelijk wonen?

Bekijk dan het totaalaanbod van Nederlandse Buitenstates op www.buitenstate.nl. Hier vindt u meer dan 600 woonboerderijen, villa’s, landgoederen en andere vrijstaande huizen of kavels die te koop zijn.

Ons kantoor werkt onder andere samen met Bernheze makelaars & adviseurs te Uden,

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs te Helmond en Aelmans Rentmeesters en makelaars te Panningen.

 

Op de website van Buitenstate vindt u het totaaloverzicht van specialisten in landelijk wonen die aangesloten zijn bij Buitenstate.

Meer weten over Buitenstate of één van de objecten? Neem gerust contact met ons op!