Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Twan Poels

Twan Poels
Twan Poels
NVM makelaar
0485 - 550 450
Op 22 augustus 2001 opende Twan Poels zijn makelaarskantoor aan de Spoorstraat te Gennep. In juni 2007 werd zijn tweede vestiging geopend aan het Stationsplein 86/88 te Cuijk.Twan Poels verwierf in de jaren ’86 – ‘92 internationale bekendheid als beroepswielrenner. Hij schitterde vijf keer in de Tour de France en kwam uit in talloze andere nationale en internationale wielerwedstrijden, waaronder uiteraard ook de Wielerronde van Boxmeer.“Elke wielrenner weet dat er een moment komt waarop je afscheid moeten nemen van de fiets. Ik wist al heel lang dat ik makelaar wilde worden. In mijn laatste jaar als profwielrenner gingen de studieboeken makelaardij mee op trainingskamp en naar meerdaagse wedstrijden,” vertelt Twan Poels. “Makelaarskantoor Guijt in Cuijk gaf mij in 1993 de kans om de theorie in de praktijk te brengen en uit te groeien tot een ervaren Register Makelaar en Taxateur onroerende zaken.”Gewapend met jarenlange ervaring in de regio, gedegen vakkennis én een fraai pand aan de Spoorstraat te Gennep, startte Twan Poels in 2001 een nieuwe etappe. “Als wielrenner was ik ook al “eigen baas”, zij het op een iets andere manier dan nu. Ik heb altijd al een eigen bedrijf willen hebben en ik ben er dan ook hartstikke trots op dat het nu zo goed loopt, mede door onze persoonlijke en deskundige dienstverlening.”Twan Poels is beëdigd lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, ingeschreven als RM Register Makelaar onroerende zaken onder VastgoedCert nummer 48003 en ingeschreven in het Nederlands register vastgoed taxateurs onder NRVT nummer RT124834459. Tevens is Twan Poels NVM nieuwbouwspecialist.
Erwin Kersten
Erwin Kersten
NVM makelaar
0485 - 319 220
In mei 2001 ben ik, na mijn HBO-opleiding Makelaardij o.g. te Arnhem, als makelaar aan de slag gegaan bij een NVM-makelaarskantoor in Aarle-Rixtel. Daar heb ik een uitstekende leerschool gehad en in de loop der jaren de nodige ervaring in het vak opgebouwd. Inmiddels sta ik ingeschreven als Register Makelaar en Taxateur onroerende zaken in het VastgoedCertregister en ben ik lid geworden van de NVM-organisatie.In mei 2007 is de 2e vestiging van Makelaardij Twan Poels aan het Stationsplein te Cuijk geopend en sinds 2009 ben ik mede-eigenaar van Makelaardij Twan Poels in Cuijk geworden. Nu draag ik de verantwoording voor het kantoor in Cuijk en ben ik de uitdaging aangegaan, om de goede kwaliteit en werkwijze van Makelaardij Twan Poels, ook in Cuijk en omgeving te hanteren, zodat u verzekerd bent van onze uitstekende service en perfecte afhandeling van zaken.In mijn vrije tijd ga ik graag samen met mijn gezin op stap en / of met familie of vrienden. Tevens ben ik vrij sportief en ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld in Oeffelt.Erwin Kersten is beëdigd lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, ingeschreven als RM Register Makelaar onroerende zaken onder VastgoedCert nummer 47071 en ingeschreven in het Nederlands register vastgoed taxateurs onder NRVT nummer RT765044926. Erwin Kersten is tevens ingeschreven in het register Taxateur Bijzonder Beheer en is NVM nieuwbouwspecialist.
Femke Vendel
Femke Vendel
NVM makelaar
0485 - 319 220
In 1998 ben ik als assistent-makelaar begonnen bij een groot regiokantoor in Cuijk. Twan Poels was destijds ook werkzaam bij dit kantoor en ik ben toen veel met hem op pad geweest en heb veel van hem geleerd. Sinds 2003 ben ik gecertificeerd als makelaar/taxateur. Ik heb in 2005 een ‘uitstapje’ gemaakt naar een andere regio en sinds september 2012 maak ik deel uit van het team van Makelaardij Twan Poels. Het is erg leuk en vertrouwd om weer op het oude nest terug te zijn en onderdeel uit te maken van een enthousiast team wat service en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Femke Vendel is beëdigd lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, ingeschreven als RM Register Makelaar onroerende zaken onder VastgoedCert nummer 48000 en ingeschreven in het Nederlands register vastgoed taxateurs onder NRVT nummer RT128788642. Femke Vendel is tevens ingeschreven in het register Taxateur Bijzonder Beheer.
Derk Postema
Derk Postema
NVM makelaar
0485 - 550 450
Vanwege mijn grote interesse in onroerend goed, ben ik in 2016 begonnen met de opleiding Kandidaat-Makelaar (KRMT) bij de Academie voor Vastgoed (voorheen NVM-SOM). In 2017 ben ik als kandidaat-makelaar begonnen bij Makelaardij Twan Poels. Twan Poels heeft me laten zien hoe het in praktijk werkt en ik heb dan ook veel van hem geleerd. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd makelaar/ taxateur. Mijn interesse in de woningmarkt loopt als een rode draad door mijn leven. In één oogopslag zie ik wat er moet gebeuren en wat de eventuele mogelijkheden voor een woning zijn. De huidige economie verwacht flexibiliteit en daadkracht om onderscheidend te kunnen zijn op de woningmarkt. Ik vind het zelf erg belangrijk goed te luisteren naar de cliënten en korte lijnen te onderhouden.
Claudia Tillemans
Claudia Tillemans
Office manager
Ardi Groenen-van Eldijk
Ardi Groenen-van Eldijk
Adviseur nieuwbouw
Niki Boumans-Janssen
Niki Boumans-Janssen
Secretaresse
Linda Tillemans-Brugman
Linda Tillemans-Brugman
Secretaresse
Petra van der Laan
Petra van der Laan
Secretaresse
Moniek Kersten
Moniek Kersten
Secretaresse
Peggy Tönnissen
Peggy Tönnissen
Secretaresse
Annabelle Poels
Annabelle Poels
Secretaresse
Wilmien Poels
Wilmien Poels
Back-office manager voor het eigen bedrijf