Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
3 Langstraat Hoekwoning A (Bouwnummer 3) in Milsbeek 6596 BP

3 Langstraat Hoekwoning A (Bouwnummer 3)

6596 BP Milsbeek
Koopsom € 305.950,- v.o.n.

Omschrijving

Wonen in Milsbeek! Er worden 6 nieuwbouwwoningen gebouwd aan de Langstraat te Milsbeek. De huidige prijsstelling betreft een woning met gasaansluiting en 35% meer isolatie dan het huidige bouwbesluit. Ook is er een mogelijkheid dat de woningen energieneutraal zullen worden gebouwd met o.a. een warmtepomp en zonnepanelen. Het plan omvat vier hoekwoningen en 2 tussenwoningen, hiervan zullen 3...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 117 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Wonen in Milsbeek! Er worden 6 nieuwbouwwoningen gebouwd aan de Langstraat te Milsbeek. De huidige prijsstelling betreft een woning met gasaansluiting en 35% meer isolatie dan het huidige bouwbesluit. Ook is er een mogelijkheid dat de woningen energieneutraal zullen worden gebouwd met o.a. een warmtepomp en zonnepanelen. Het plan omvat vier hoekwoningen en 2 tussenwoningen, hiervan zullen 3 woningen levensloopbestendig worden, met een badkamer en een slaapkamer op de begane grond.

Woningen type A
Deze woningen worden gebouwd aan de Langstraat met de huisnummers 24, 24A en 24B
  • Bij aanvang van de bouw kunt u kiezen tussen een badkamer op de begane grond of op de 1e verdieping, aangezien in de koopsom slechts de afwerking van één badkamer is opgenomen zijn alle aansluitingen voor de tweede badkamer afgedopt aangebracht. Wanneer u kiest voor een badkamer en slaapkamer op de begane grond is de woning levensloopbestendig.
  • Zeer hoge isolatiewaarden voor vloeren, wanden en dak.
  • Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, de badkamer heeft een extra handdoekradiator.
  • Leveren en plaatsen van de keuken is niet in de koopsom opgenomen, standaardaansluitingen zijn wel aanwezig.
  • Alle woningen hebben twee eigen parkeerplaatsen.
Woningen type B
Deze woningen krijgen de huisnummers 24C, 24D en 24E
  • Deze woningen bestaan uit twee bouwlagen met een zolder.
  • Alle voorzieningen en uitvoeringen zijn voor beide types gelijk.
De energiebesparende maatregelen is het mogelijk 6% extra mee te financieren.
Prijzen voor energiebesparende maatregelen.
Warmte pomp + € 17.400,-.
Voor zonnepanelen is er een teruggaveregeling van de btw 21%.
Zonnepanelen 10 € 5.500,- incl. btw. voor woning type B1, B2, B3.
Zonnepanelen 11 € 6.050,- incl. btw. voor woning type A2.
Zonnepanelen 13 € 7.150,- incl. btw. voor woning type A3.

OVER MILSBEEK:
Milsbeek is een dorp dat ligt in het uiterste noorden van de provincie Limburg en maakt deel uit van de gemeente Gennep. Het dorp heeft ongeveer 2700 inwoners. Via de directe verbinding met de N271 en met het openbaar vervoer zijn omliggende dorpen alsmede Nijmegen goed te bereiken. Verder beschikt Milsbeek over verschillende sportverenigingen, een supermarkt en een basisschool.
 
Milsbeek dankt zijn naam aan de beek met roestbruin (mils) water, tegenwoordig de Kroonbeek genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de vele pottenbakkerijen. De sinds 1988 georganiseerde en jaarlijks terugkerende Keramisto in Plasmolen is één van de grootste pottenbakkersmarkten van Europa.
 
INFORMATIE GEMEENTE GENNEP:
Algemeen
De gemeente Gennep ligt in een prachtige natuurlijke omgeving in het uiterste puntje van Limburg, op circa 40 km van Venlo en circa 20 km van Nijmegen.
 
De gemeente Gennep heeft een oppervlakte van bijna 5.040 ha en telt ruim 17.052 inwoners, verdeeld over de woonkernen Gennep, Ottersum, Ven-Zelderheide, Milsbeek en Heijen.
Het totaal aantal woningen in deze gemeente bedraagt 7.361.
 
De volgende gegevens zijn gebaseerd op de cijfers d.d. 1 januari 2018.
Inwoners per dorp:
- Gennep:                      9.173
- Ottersum:                    2.316
- Ven-Zelderheide:           795
- Milsbeek:                     2.733
- Heijen:                         2.035
 
Werkgelegenheid
De industrie in Gennep heeft een brede samenstelling, zoals de metaal- en aanverwante industrie, steen- en aardewerkfabrieken en een sterk ontwikkelde transportsector. Daarnaast heeft Gennep samen met gemeente Bergen het industrieschap “De Grens” gevormd. Dit industrieschap zorgt voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein “De Grens”. Dit terrein ligt direct aan de Rijksweg A77 bij de grensovergang Gennep-Goch. Een gunstige ligging dus, bij een knooppunt van internationaal goederenvervoer tussen de Randstad / Europoort en het Ruhrgebied / Zuid-Duitsland. Veel inwoners van de gemeente Gennep vinden werkgelegenheid bij bedrijven op de twee industrieterreinen, maar ook buiten de gemeente, zoals o.a. in Boxmeer, Cuijk, Bergen (L), Nijmegen, Venlo, Venray en plaatsen in Duitsland.
 
Natuur, recreatie en cultuur
De gemeente Gennep is rijk aan natuurschoon. Het landschap is zeer afwisselend van karakter.
Ten noorden ligt een vrij vlak agrarisch gebied wat over gaat in heuvelachtige bossen. Voor het zuiden van de gemeente zijn met name het Maasheggengebied en de beboste stuifduinen kenmerkend. Watersport is te vinden in Heijen (Maas), Plasmolen (Mookerplas), Well (Leukermeer) en Beers (Kraayenbergse plassen). Cultuurhistorisch heeft Gennep ook het één en ander te bieden, zoals de historische stadskern met het monumentale stadhuis, de middeleeuwse stadsmuur, het streekmuseum, de historische hervormde kerk en het kasteel in Heijen.
 
Openbaar vervoer en verkeer
Het openbaar vervoer vindt hoofdzakelijk plaats per bus. Steden als Venlo en Nijmegen zijn goed bereikbaar per bus. Het dichtstbijzijnde treinstation vindt u in Boxmeer, Cuijk, Molenhoek en Vierlingsbeek. De A77 en A73 liggen op korte afstand van waaruit u verbinding vindt met de rest van Nederland en Duitsland.
Het vliegveld “Airport Weeze” vindt u net over de grens bij Weeze, nabij Goch, te bereiken in ca. 20 autominuten. Vele Europese bestemmingen worden vanaf hier aangevlogen.
 
Scholen
In de gemeente Gennep zijn verschillende basisscholen te vinden. Elk dorp beschikt over een eigen basisschool. Scholen met betrekking tot het voortgezet onderwijs zijn te vinden in Gennep (VMBO en HAVO), Boxmeer en Cuijk (VMBO, HAVO, VWO). In Nijmegen en Venlo zijn praktisch alle opleidingsmogelijkheden te vinden. De Katholieke Universiteit is in Nijmegen, te bereiken per bus. Kinderdagverblijven vindt u in Gennep en Ottersum. In Gennep is een school voor speciaal onderwijs.
 
Gezondheidszorg
Er zijn in de gemeente Gennep meerdere huisartsenpraktijken en apotheken. Verder zijn er diverse tandartsen, fysiotherapeuten, logopedisten e.d. gevestigd. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer, Venray, Venlo en Nijmegen. Uiteraard ontbreekt ook een dierenarts niet.
 
Winkelvoorziening
Gennep heeft een ruim aanbod aan winkels. Alle noodzakelijke winkels zijn voorhanden.
Voor het winkelen in grotere plaatsen komen Boxmeer, Nijmegen, Venray, Venlo en Kleve (D) in aanmerking.
 
Sport en ontspanning
Gennep beschikt over een overdekt zwembad, een sporthal en een sportschool. Tevens zijn er diverse sportparken en sportterreinen (tennis, voetbal en atletiek). Afferden beschikt over een 18 holes golfbaan “Bleijenbeek”. De gemeente beschikt over verschillende leuke eetgelegenheden. Het bosrijk gebied “Het Reichswald” is een walhalla voor mountainbikers.
 
Contactgegevens gemeente
Bezoekadres:
Ellen Hoffmannplein 1
6591 CP  Gennep
Postadres:
Postbus 9003    
6590 HD  Gennep
Telefoonnummer: 0485 – 49 41 41
E-mail: gemeente@gennep.nl
Website: www.gennep.nl
 
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 305.950,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 117 m² Perceeloppervlakte 262 m² Inhoud 450 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Gemeente Ottersum Sectie D Perceelnummer 2636 Oppervlakte 262 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.