Mijn favorieten

Aankoop

Bent u op zoek naar een woning en vraagt u zich wellicht af of u er goed aan doet voor de aankoop van uw nieuwe woning een NVM aankoopmakelaar in te schakelen?
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
 
1. Passende woning bespreken
Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we alle ins en outs door en kijken we of de woning die u op het oog heeft aan uw wensen voldoet.

2. Bezichtiging van de woning
Wij gaan met u mee naar een tweede bezichtiging. Voorafgaand aan deze bezichtiging voeren wij een zorgvuldige analyse uit. Tijdens deze bezichtiging wordt er kritisch gekeken naar o.a.; de bouwkundige staat, gemeentelijke voorschriften (wat mag u verbouwen of aanbouwen) en de juridische kant (erfdienstbaarheden). Na deze bezichtiging voorziet de makelaar u van een goed onderbouwd advies.

3. De onderhandelingen
Wij onderhandelen in overleg met u, met de verkopend makelaar over uw droomhuis en adviseren u omtrent de bouwtechnische keuring en de taxatie.

4. De koopakte
Wij controleren de concept koopakte, voordat die naar u verzonden wordt. Nadat u de concept koopakte heeft ontvangen, wordt er een tekenafspraak gepland met u bij ons op kantoor. Tijdens deze afspraak wordt de koopakte uitgebreid doorgenomen en daarna ondertekend.

6. Naar de notaris
Voor de overdracht controleren wij de notariële stukken en zullen wij aanwezig zijn bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris.

7. Nazorg
En niet te vergeten; ook na de sleuteloverdracht staan wij klaar voor eventuele ondersteuning.